2777
2789

من شنیدم رحم دوشاخه ها دوقلو باردار میشن که

بدشم ماه اولی صبر کن میشه ان شالله

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

رحم دوشاخ با جراحی درست میشه

بهتره اول مشکل رو حل کنی به حامله شدن ربط نداره ولی یکی از عوامل مهم سقط هست.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به اقدام ربطي نداره احتمال سقط داره اينم به خاطر اينكه جاي بچه كمه از ابتداي حاملگي بايد استراحت باشي تازه اينم ربط به بزرگي وبلندي او شاخه داره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
دکترم گفت اصلا اشکال نداره حالا بزار باردارشی ولی خودم میترسم اصلا لانه گزینی هم صورت نگیره

نترسين من خودم رحمم دوشاخه بلند وپهن بدون عمل كردن اون شاخه دوتا دختر دارم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
دکترم گفت اصلا اشکال نداره حالا بزار باردارشی ولی خودم میترسم اصلا لانه گزینی هم صورت نگیره

ببخشیددوشاخه یعنی چی؟؟؟

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

من استراحت مطلق بودم

ببخشیددوشاخه یعنی چی؟؟؟

رحم را به سكل يه قلب  كه بچه ها مي كشن تصور كنيد بع وسط اين قلب يه خط تا نصفه يا كمتر وبيشتر تصور كنيد هر چه اين خط كوتاهتر باشه خطر سقط كمتره

رحم را به سكل يه قلب  كه بچه ها مي كشن تصور كنيد بع وسط اين قلب يه خط تا نصفه يا كمتر وبيشتر تص ...

اهاممنونم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊