2777
2789
عنوان

خيلى عصبيم

144 بازدید | 18 پست

بعد از ظهر رفته بوديم خونه مادرشوهرم شام دخترم هم كه ٩ماهه هست با خودم بردم دم غروب بچه ام خوابش گرفته بود هى نق ميزد 

از يه طرف مادر شوهرم هى ميگفت غذاى بچه رو بدين گرسنه نخوابه ميخواستم بدم شوهرم مى گفت نه نميخواد بچه گناه داره بزار بخوابه هى يكى ميگفت بده يكى ميگفت نده

منم اعصابم ريخت به هم وسايلم و سفره بچه رو جمع كردم و گفتم اه عصبيم كردين يكى ميگه بده يگى ميگه نده 

و بچه ام رو بغل كردم از خونه اومدم بيرون

به نظرتون بدبوده كارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط واسه این حرف قهر کردی😮

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

آخه نميدونين كه شوهر من فقط ميخواد حرف خودش بشه هى رو اعصابم بود و غر ميزد كه غذا نده 

دختر منم بخوابه ديگه تا صبح بيدار نميشه فقط هى از گرسنگى ببخشين سينه منو ميخوره

آخه نميدونين كه شوهر من فقط ميخواد حرف خودش بشه هى رو اعصابم بود و غر ميزد كه غذا نده  دختر من ...

به شوهرت چه ربطی داشت باید خودت غذا میدادی بهش

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗