2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اینکه دردت موقتی بخوابه چایی بذار روش

بذا بمونه چایی خشک‌ها😅

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️

سیر رو حلقه کن بزار اطرافش و رو خودش واقعا اروم میکنه

خمیردندون بزاری روش هم خوبه 

میخک هم خوبه

ولی حواست باشه عفونت دندون میتونه خدای نکرده برای بچه هم خطرناکه بنظرم برو دکتر

من حامله بودم استامینیفون بدون کدیین میخوردم همون تب برهایی که جلدشون صورتی بود راحت پاره میشه بادست 

روزی بیشتراز سه تاحق نداری بخوری ولی من دوتامیخوردم زیاد دردمیکرد روزی دوتا هادوتایجانخور فاصله زمانی بده بینشون

و حتماازدکتربپرس بعد

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

عزیزم برو دکتر خودش کاری میکنه که تا آخر بارداری دیگه درد نکشی بعد بری درست کنی. شایدم الان درست کنه اگه سطحی باشه. مامان منم تو بارداریش دندون درد داشت بدون اینکه به دکتر بگه رفت نشست که دندون بکشه اینقدر اذیتش میکرد گفت نگفتم که برام بکشه اما دکتر فهمید بارداره و نکشید گفت واست کاری میکنم تا آخر بارداریت راحت باشی بعد بیای... دیگه هم درد نگرفت تو بارداریش

یه سیر بذار روش . خوب میشی . دکتر برات هیچ کاری نمیتونه بکنه تا پایان ماه سوم . 

چرا؟ 

موقع بارداری نمیتونن برن دندون پزشکی؟ 

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
چرا؟  موقع بارداری نمیتونن برن دندون پزشکی؟

چرا میشه ولی خب یه محدودیتهایی داره مثلا دندون نباید کشیدو.. شاید بخاطر بیحسی که استفاده میکنن ضرر داره یا درد بعدش... اما یسری کارارو انجام میدن