2777
2789
عنوان

سن بارداری توی کدوم سونو دقیق تره؟

12204 بازدید | 58 پست

سلام دوستان

میخواستم بدونم سونو ان تی دقیق تر میگه یا آنومالی

چون باهم دوهفته فرق داره

و اینکه آنومالی زده ۱۸ هفته و ۳ روز +و_ یک هفته دقیقش چی میشه؟

خدایا دوست دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو کلا دقیق نیست عزیزدلم. اگه خواستی بگو تا من برات حساب کنم. ما خودمون برای خانمای باردار سن بارداریشونو میگیم.

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

استارتر تا وقت داري توي بارداري برو تاپيك روانشناسي كودك منو بخون . زايمان راحت و فرزند سلامتي داشته باشيد♥️

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
سونو کلا دقیق نیست عزیزدلم. اگه خواستی بگو تا من برات حساب کنم. ما خودمون برای خانمای باردار سن بارد ...

چطوری منم دقیق یادم نیست کی پریود شدم 

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

سونوی صدای قلب از همه دقیق تره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

سن دقیق بارداری سونوی سه ماه اول یا همون ان تی،و سونوی هفته های بالاتر اصلا برای تشخیص سن بارداری نیست و کاربردش چیز دیگس

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
نه عزيزم ربطي به پريودي نداره چون زمان لقاح رو كه نميتوني اونجوري بدوني .

درسته عزیزم ولی ایشون درست میگن. بر اساس اولین روز آخرین پریود برای خانمای باردار سن بارداریشون محاسبه میشه.

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙