2777
2789
عنوان

سن بارداری توی کدوم سونو دقیق تره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12637 بازدید | 58 پست
چطوری منم دقیق یادم نیست کی پریود شدم 

وقتی میری سونو تو برگه ی سونو یه قسمتش نوشته lmp که ما بر اساس اون سن بارداریو تخمین میزنیم.

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم ولی ایشون درست میگن. بر اساس اولین روز آخرین پریود برای خانمای باردار سن بارداریشون محاس ...

مال ما كه اينجوري نيست عزيزم چون دكتر من سن بارداريم رو  از ٢ هفته بعد پريود اعلام كرد اونم طبق سونو .

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
مال ما كه اينجوري نيست عزيزم چون دكتر من سن بارداريم رو  از ٢ هفته بعد پريود اعلام كرد اونم طبق ...

نمیدونم والا خانوم گل. خانم دکتر به ما این مدلی یاد داده.

چشم عزیزم حتما ممنون که گفتین بهم

خواهش ميكنم عزيزم 

اميدوارم مراحل تربيتي رو به خوبي و موفقيت پشت سر بگزاريد 

نمیدونم والا خانوم گل. خانم دکتر به ما این مدلی یاد داده.

طبق آخرين پريود ٤٢ هفته بارداري هست . اگر بخواي زمان دقيق بارداري رو بدوني ولي بايد از سن ذكر شده توي سونو ان تي استفاده كني عزيزم .♥️

طبق آخرين پريود ٤٢ هفته بارداري هست . اگر بخواي زمان دقيق بارداري رو بدوني ولي بايد از سن ذكر شده تو ...

اها ممنونم عزیزم. احتمالا من بد متوجه شدم. باید برم دوباره مطالعه کنم و از استادمون بپرسم چون برام سوال پیش اومد. خیلی ممنونم که بهم گفتی 😘❤

اها ممنونم عزیزم. احتمالا من بد متوجه شدم. باید برم دوباره مطالعه کنم و از استادمون بپرسم چون برام س ...

خواهش ميكنم عزيز دلم من خودم پايان ٤١ هفته زايمان كردم ولي بيمارستان گفت تا ٤٢ هفته نشه سزارين نميكنند.