2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه روز دیگه موعدمه....اگه حامله باشم نشون میده....سه هفته پیشم سنو رحم و تخمدان دادم

سونوی رحم و تخمدان چی رو میخواد مشخص کنه دقیقا؟

منم دکتر واسم نوشته ولی هنوز نرفتم

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
زوده در ضمن اقدامات زیادتر کن بعد پری البته نه زیاد زیاد ولی بعد تموم شدن پری دو روز بعدش شروع کن تا ...

اها تعدادش در یه ماهو میگی؟برا فعال شدن تخمکا میگی؟

تا پری تموم شد ینی ی روز درمیون شروع کنیم؟؟

اینم بی بی منفی امروز من.یکی دو روز قبل از موعد

اسنات بهت یه قرص میگم بخوری سر یه ماه بارداری فقط گرونه اوابوست روزی دوتا یکی بعد ناهار یکی بعد شام از روز اول پریودی یه ماه بخور با قرص های کمک بارداری دیگه انشالله باردار میشی

اها تعدادش در یه ماهو میگی؟برا فعال شدن تخمکا میگی؟ تا پری تموم شد ینی ی روز درمیون شروع کنیم؟؟

پری تموم شد یکی دوروز بعدش شروع ولی کاری نکن کیفیت اسپرم پایین بیاد منظورم تند تند بعد شوهرتم بخورون قشنگ