مگه ده روز مونده به پری میشه؟ میگن باید موعد بگذره؟ خواهر من دودوز قبل پری اش چیزی نشون نداد یعنی ب ...
قبل موعد اعتباری نداره من خودم 2تا قبل موعد هاله انداخت ولی پری شدم دکتر گفت قبل موعد قابل اعتماد نیست تازه فهمیدم چ اشتباهی میکردم میذاشتم هزینه و امید الکی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته به شرطی که بی بی چک قطره چکونی هم مثبت بشه؛چون دوستم دو ماه پیش بی بی نواریش مثبت شد اما قطره چکونی منفی شد و پریود شد...فردا قطره چکونی بذار ان شاءالله که مثبته و همین موقع میای و از مثبت شدنش میگی و ما کلی واست ذوق میکنیم❤
خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤
ظاهرا مثبته، چند تا مارک دیگه هم امتحان کن، مطمئن شدی برو آز بده، مبارکه
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...