2777
2789
عنوان

اینجور خونه چطوره بنظرتون؟

693 بازدید | 54 پست

دنبال خونه ام یه خونه دیدم 72متر نورگیرش ازآشپزخونه واتاقه تک خواب حال وآشپزخونش خوبه ولی همون یه اتاقشم متوسطه 9متر تقریبا مستطیل.خودشم طبقه چهارمه اسانسورداره بعدعیدتکمیل شده پارکینگ نداره توشهرماکلا خونه پاکینگ دارکمه جزمسکن مهرا و خونه های متراژ بالای جدید حالا پول مابه این میرسه واقعا نمیدونم چیکارکنم خونه هرروز داره گرونترمیشه

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خونه باید ب دلت بشینه نظر از مایی که ندیدیم میخپای اخه 😧😧😧😧

اخه یهومن به دلم میشینه بعدانقدبقیه میان درموردش نظرمیدن ایراد میگیرن که نظرم عوض میشه

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

اگه بدلت نشیته زود بخر تا گرونتر نشده 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
قسمتی که میخوای نظر بزاری بقل اون شکلک عکس هست اونو بزن متوجه میشی 

میزنم عزیزم نمیشه