یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جامعه مثل خانواده مون نیست که هرجور باشیم قبولمون کنه...اگه میخوای دوستی های موفق داشته باشی باید مردم دار و مودب باشی وگرنه هیچ کسی وقتشو با یه آدم عصبی و بددهن نمیگذرونه.
یه کم رو خودت کار کن...
من این کار رو میکردم اگه جای شما بودم
یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔
من بدهنيم جورى نيست كه به بقيه. فحش بدم به بچم فحش دادم به خاطر اذييت كردنش
خب اینم کار جالبی نیست. والد بودن دلیل بر مجاز بودن فحاشی نیست. شخصیت بچه ات رو توی جمع حفظ کن...شما هرجور برخورد کنی بقیه هم بچه ات رو لایق همون برخورد میدونن
یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔
الان با اين استرسي كه بهم دست داده چيكار كنم خيلي ضايع شدم چطورى خودم را آروم كنم
همه امکان اشتباه کردن رو دارن... هیچ کسی کامل نیست...شماهم این ضعف رو داری ... قبول کن که کارت اشتباهه و به خودت قول بده تکرارش نکنی. کار دیگه ای نمیشه کرد