2777
2789

اگه كسي تجربه داره ممنون ميشم بگه 

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من ۲۴ خرداد اخرین پریودم بوده.۱۰ مرداد‌ه بی بی چک میداشتم منفی میشد.بعد که دو روز بعد ازما ...

جدي منم خيلي نامنظمم از طرفي أقدامم داشتم علايم فقط ترشح دارم و بس شما علايمتون چي بود

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
جدي منم خيلي نامنظمم از طرفي أقدامم داشتم علايم فقط ترشح دارم و بس شما علايمتون چي بود

من پریودام نامنطم بوده ۵مرداد لکه بینی شروع شد و ترشح باهم.فکر میکردم پریودم.رفتم دکتر که بگم چرا یدره یذره میاد گفت ازماسش بوه فهمیدم باردارم.همون روزه قبلش بی بی چک هام منفی میشد.لقاحت حتما دیرتر بوده شماهم 

اصلا لک نداری؟

چرا هفته پيش دو لكه خون خيلي زُلال ديدم يني ممكنه مثبت باشه سينه درد ندارم اصلا

من همون روز که ازمایش دادم بنا ۳۰۰ شد رفتم سونو.تو سونو چیزی ندید گفت خیلی زود اومدی.چون دکتر براساس اخرین پریودم که حساب میکردش من تو ۷ بودم.درصورتی که ازمایش عددش به هفته نمیخورد.برا همین گفت چند روز بعد سونو برو الان قراره شنبه برم .اولش به من گفتم شاید خارج رحم باشه بعد که بتا دوروز بعد رفت بالا گفت خارج رحم نیست چون تو خارج رحم بتا بالا نمیره

من همون روز که ازمایش دادم بنا ۳۰۰ شد رفتم سونو.تو سونو چیزی ندید گفت خیلی زود اومدی.چون دکتر براساس ...

چقدر خوب الهي بارداري سالمي داشته باشي خدا خيرت بده ممنون كه جوابمو با حوصله دادي لطف كردي 

سینه درد مهم نیست.اون دوتا لک هم شاید برا لانه گزینیه.صبح برو یه بتا ازمایش بده

چشم ممنون

شما لکه بینیتون در چه حد بود بهد لکه بینی درد سینه تون ادامه داشت

من دو هفته لک داشتم الان شیاف بهم داده .سه روزه قطع شده سینه هام هم دردش کمتره.یدره کمر درد دارم.ولی شما که میگی یدره خون داشتی اون خونه لانه گزینی.بدن با بدن فرق داره .اکثرا تو نی نی سایت من تحقبق کردم لک بینی های طبیعی دو روز طول میکشه و کمه