2777
2789
عنوان

بيمه عمر پاسارگاد

46122 بازدید | 47 پست

سلام دوستان اينجا كسى بيمه عمر پاسارگاد هست؟ راستش من امروز شدم ماهى ١٠٠ تومن شوعرم دعوام كردهكه اينا كلاه بردارنو اينا ميگفت خودش بيمه سامان بود خوردن مادرش يه بيمه ديگه بود گذاشتن وفتن دلم خالى شد يهو نظر شما چيه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کلاهبردارن

اولش که همه چیز و نمیگن 

نمیگن امسال صدتومن میدی ماهی، سال دیگه ماهی ۱۲۰ میدی سال بعد ماهی ۱۷۰ میدی تا بیست سال برسه باید ماهی ۵۰۰ بدی

این از این 

نمیگن اگه بعد از  29 روز انصراف بدی دیگه پولی بهت نمیدن

میگن بیمه اتشسوزی و تکمیلی و اینایی بعدش میفهمی در صورتی که پنج سال گذشته باشه و فلان قدر گرفته باشی

من و مامانم دوتایی بیمه عمر شدیم پاسارگاد

مامانم زود فهمید و سر یک هفته انصراف داد صدتومنشو گرفت ولی من که سه ماه ریخته بودم هیچی بهم ندادن

برو سریع انصراف بده

آموزش صد در صد قانون جذب،مخصوصا ثروت و فراوانی، رایگان @ghjazb
من چیزی نشنیدم اخه ب من گفتن زیر نظر بانک مرکزی هست

میگن زیر نظر بانک مرکزیه

اولین بیمه ایرانه

اینا هم همش دروغه 

من بعدش تحقیق کردم تو گوگل زدم دیدم پاسارگاد رتبه چهاردهمه

نشسته بازاریابشون بر و بر تو صورت من زل زده میگه یه دلیل قانع کننده واسم بیار چرا میخواین انصراف بدین وگرنه برگه انصراف نمیدم

گفتم ازین بیشتر که پول خودمونه نمیخوایم دیگه واسه بیمه بدیم، میگه پس برگه انصراف نمیدم بهتون قانع کننده نیست 

گفتم نده حساب میکنم پول دادم صدقه 

میگهنخیر بیمه صدقه خور نیست

زنیکه نفهم

واقعا کلاهبردارن اولش که همه چیز و نمیگن  نمیگن امسال صدتومن میدی ماهی، سال دیگه ماهی ۱۲۰ مید ...

عزیزم اگه برگه پرسشنامه که بهتون دادن پر کنید و امصا کنید رو بخونید درصدش رو زده ک با توجه به تورم چقدر سال دیگه بیاد روش

پوشش فوت و حادثه و اینام هیچ شرایطی نداره 

اگه دقت کنید به خیلیا غرامت و اینا پرداخت کردن

حالا یه نفر اطلاعاتش ناقصه یا اون طرف مشاور بد توضیح داده یا مثلا یه حق بیمشو جا گذاشته میاد میگه کلاهبردارن:/ شرکت بیمه خیریه نیست که

بعدم بعد ۶ ماه ک پول ریختید میتونید برید صندوقتونو دریافت کنید درصورتی ک هیچ قسط عقب افتاده نباشه 

اون سه ماهی ک شما تحت پوشش بیمه بودی و شرکت موظف بود به تعهداتش عمل کنه رو چرا به حساب نمیاری خو مثل این میمونه شما مثلا بری از یه چیزی استفاده کنی بگی من نمیخواستم پولمو بده