دوستان کسی هست بعد از ۲۰ سالگی ارتودونسی کرده باشه؟دندون عقلم دراومده باعث شده هم دندونای جلو بره روهم و یکمم فک بالام جلوئه. دکتر گفته بود صبر کن بعد از اینکه دندون عقلت دراومد بیا برای ارتودونسی. میخواستم ببینم کسی تجربه داشته که بعد از ارتودونسی علاوه بر یک ردیف شدن دندونا فکشم بره عقب تر؟یا باید به فکر عمل فک باشم؟😟
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا نمیتونم تصورت کنم ولی تو نت دیدم با تزریق فیلر هم جلو و عقب رفتگیهارو هماهنگ میکنن
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔