دوستان کسی هست بعد از ۲۰ سالگی ارتودونسی کرده باشه؟دندون عقلم دراومده باعث شده هم دندونای جلو بره روهم و یکمم فک بالام جلوئه. دکتر گفته بود صبر کن بعد از اینکه دندون عقلت دراومد بیا برای ارتودونسی. میخواستم ببینم کسی تجربه داشته که بعد از ارتودونسی علاوه بر یک ردیف شدن دندونا فکشم بره عقب تر؟یا باید به فکر عمل فک باشم؟😟
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دقیقا نمیتونم تصورت کنم ولی تو نت دیدم با تزریق فیلر هم جلو و عقب رفتگیهارو هماهنگ میکنن
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔