2777
2789

دوستان بخدا خسته شدم حتی اب هم میخورم بالا میارم.کبدم چربه.و سنگ کیسه صفرا دارم.بعد غذا خوردن هم سردرد شدید میگیرم تا بالا نیارم خوب نمیشم.تو دوهفته 7 کیلو لاغر شدم.دکتر دارو داده اثر نمیکنه.کسی راهکاری بلده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موز زیادبخور 

ی قاشق چایی خوری کمتر زنجبیل بریز تو اب دم کن بخور روزی ی قاشق چایی خوری بیشتر نه تو طب اسلامی برای تهوع بارداری تجویز میکنن

سیرابی‌اگه مشکل نداری بخور

خرما بخور 

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  

فكر نميكنم بتوني كار خاصي انجام بدين فقط بعد بارداري حتي اگه صفرا تون درد نيومد عمل كنيد چون چند سال بعد خودش رانشون ميده ان شاالله كه تو دوران حاملگيون سنگ صفراتون حركت نكنه غذا هاي چرب وسس هم نخوريد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
فكر نميكنم بتوني كار خاصي انجام بدين فقط بعد بارداري حتي اگه صفرا تون درد نيومد عمل كنيد چون چند سال ...

کاش لاقل این ماه ها هم تموم بشه.خودشم دوقلو هست .عوض وزن اضافه کردن وزن کم میکنم.

کاش لاقل این ماه ها هم تموم بشه.خودشم دوقلو هست .عوض وزن اضافه کردن وزن کم میکنم.

اخ خيلي سخته خدا كمكتون كنه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر