2777
2789
عنوان

کیا تو خیابون ضایع شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 75 پست

وای هیچوقت یادم نمیره یبار بابام منو رسوند دم در مدرسه تا اومدم پیاده شم پام گیر کرد خوردم زمین یکی دوتا از بچه ها با تعجب نگاه میکردن یعنی از خجالت مردم 😫😫😟

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

در دوران جاهلیت تو خیابان داشتم بلال می خوردم رفت لای دندونم چند تا پسر رد شدن خواستم بیخیال باشم نسبت به اونا دستمو تا ارنج کردم تو دهنم تا اون تیکه هایی که رفته بود لای دندونمو درارم😓😓😓😓😓

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که دارین میخندین درمورد کیکم نظر میدین؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یبار خوردم ب یکی برگشتم گفتم ببخشیداقا دیدم ج نمیده گفتم چ بی شخصیت همه خندیدن نگا کردم دیدم مانکنه😑

یبارم مامانم داشت کفش میخریدم اومدم برم تو بحر کقشه اونورشو ببینم شیشه تمیز بود ندیدم رفتم توش😑 فروشندش رفت داخل درم بست خندش ک تموم شد اومد دوباره😣

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜
من یک بار تو خیابون بهم یک خبر خیلی خوشال کننده دادن منم دیدم خیابون پرنده پر نمیزنه شروع کردم غر دا ...

ووایییی چه حالی داشتی ..خوبه اقایه   نگفت دست دست دست..

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

یه روز کرایه تاکسی ندادم پیاده شدم راننده داد میزد خانوم خانوم برگشتم کرایرو دادم یه روزم با شوهرم رفتیم بیرون یه اقاهه کنارم بود داشتم باهاش حرف میزدم بعد 2 دیقه دیدم نه شوهرم نیست شوهرم پشت سرمه   

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یبار خیابون بودم با دوستم قدم میزدیم دیدم یه پسر از جلو داره بهم بای بای میکنه تا رسیدم به سه چهار قدمیش گفتم مدل جدید مخ زنیه ادای اشنا دراوردن.... اونم یه نگاه عاقل اندر سفیه انداخت بعد به پشت سریم گفت امیر کجایی بابا تو کجااینجا کجا

من متاسفانه بارها خوردم زمین،،ابروم رفت،،یعنی پخش شدم،،فک کنم باید برم خونه مامانم از اول تاتی تاتی ...

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....