2777
2789
عنوان

کیا تو خیابون ضایع شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 75 پست
یه روز کرایه تاکسی ندادم پیاده شدم راننده داد میزد خانوم خانوم برگشتم کرایرو دادم یه روزم با شوهرم ر ...

اقاهه چیزی نگفت

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

امروز یکی زنگ زد شرکت علو و بله رو قاطی کردم گفتم بلو     تو خیابون نبود ولی خودم خیلی خندیدم

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم عید با خواهرشوهرم رفته بودیم خرید انقد راه رفته بودیم 

خسته و کوفته 

نا نداشتم راه برم همینجوری داشتیم تو پیاده رو میرفتیم یهو دستم گرفت که بدو تاکسی تا نرفته سوار شیم یهو زارت خوردم به صندوق صدقه...خخخخ

مثل جنازه افتادم زمین خواهرشوهر م ترسیده بود که چی شد ملت دورم جمع شدن...

خیلی ضایع شدم 

واقعا ندیدم صندوق صدقه رو...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

یبار خیابون بودم با دوستم قدم میزدیم دیدم یه پسر از جلو داره بهم بای بای میکنه تا رسیدم به سه چهار ق ...

واییی نه😅😅😅😅

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
من امروز طهر داشتم از سرکار می اومدم یهو صدای وحشتناکی شنیدم ۲۵متر پریدم بالا بعد دیدم داره لاستیک ب ...

😂😂😂😂 اون لحظه قیافت واقعا دیدنی بود

حالا اونی ک داشته باد میزده تورو اوجوری دید لابد غش کرده اره؟ 😆😆😆

یه بار باهمسرم رفتیم رستوران لاکچری منم تیپ زده بودم کلی بعد تموم شدن غذارفتم دستامو بشورم تواینه دیدم روسریمو برعکس سر کردم ینی قسمت کوتاهش رو بود😣کلا خودمو نباختم همونجوری رفتم نشستم گفتم الان میگن مد شده حتما😀😀😀

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
کو کیکت

آخه استارتر هنوز اجازه نداده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دم عید با خواهرشوهرم رفته بودیم خرید انقد راه رفته بودیم  خسته و کوفته  نا نداشتم راه بر ...

نمیری دختر...مردم از خنده          

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

یبارم با دوستم ظهر رفتم امور مشترکین کسی تبود وایسادیم تا بیان اول با چادر ی قر ریز اومدمو اهنگ خوندم بعد ولو شدم رو صندلی همونجور ک لم داده بودم گفتم کوفتشون بشه کوبیده خورده بودن همین حین دوربین بالا سرو دیدم خودمو جمو جور کردم و بعو از زیر پیشخون یکی اومد بالا غذام دستش گفت بفرمایید😵😵😵😵 دیگه هیچوقت نرفتم اونورا

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜
یه بار باهمسرم رفتیم رستوران لاکچری منم تیپ زده بودم کلی بعد تموم شدن غذارفتم دستامو بشورم تواینه دی ...

خوب اومدی...

من انقدر تو خیابون افتادم که دیگه برام عادی شده بعضی وقتا خودمم خندم میگیره میخندم ولی یکی دودفعه چتد تا پسر خندیدن بهم همچین اخم کردم بهشون خفه شدن

یدفعه هم رفتم رنگ مو بخرم هی گفتم کله غازی میخوام بیچاره مرده هی میگفت خااااانوم همچین رنگ مویی نیست منم میگفتم یعنی چی اقا وا پس اینهمه ادم چحوری رنگ پر کلاغی میزارن اونجا بود که خودم وفروشنده ترکیدیم از خنده ولی خدایی خیلی خجالت کشیدم سوتی بدی بود

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
چندسال پیش برا خرید مانتو رفتم مغازه پله میخورد نمیدونم چیشد از پله دوم سر خوردم بعدم آدمیم که اینجو ...

خوب خودت خندیدی...من کلی سوتی دارم از پله..من گریم میگیره...