2777
2789

دوستان کمکم کنید دخترم یکسال ویک ماهشه وزنش ۸۱۰۰ هست. استخوون بندی ش ظریفه. خیلی کم غذا میخوره. همش غصه میخورم. ازاینکه هم میگن بچه ت ضعیفه که دیگه داغون وخسته شدم. کمکم کنید. اگه شربت اشتهای خوبی که جواب گرفتید هم بگید ممنون میشم. واینکه راهنمایی کنید شیر نیدوعسلی بهتره یا پدیاشور. البته پدیاشورم چن وقته میدم اما زیاد فرقی نکرده. اگه نیدو بهتره اونو بدم. خواستم کامل توضیح بدم😊 . کمممممک کنید

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68

به سوپاش هم ماش اضافه کن. ماش خاصیتی داره ک اصلا احساس سیری نمیکنه ادم. یا ماش پلو بپز. البته قبلش تحقیق کن ماش برای سن کوچولوت سازگار باشه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو غذاهاش همه عذاهاش کره بریز. اگ کره محلی باشه چه بهتر.

براش کره میریزم. اما همش سه قاشق یا چهارقاشق مربا خوری غذا میخوره. خسته شدم از دستش

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68

پسرمنم يازده ماهشته وزنش خوبه تازه دكترميگه زيادم هست ولي ديروزكم غذا خورد امروزم كه هرچي دادم بهش بازبون ريخت بيرون اخرش با كلي التماس سفيده ي يدونه تخم مرغ اب پزو خورد بخاطرش ابگوشت پختم نخورد سرلاك درست كردم نخورد ديروز گلاب به روت يكم اسهال داشت ميترسم ازگرما باشه اين وضعيتش توهم نگران نباش شايد بخاطر گرماست ازاشتها افتاده

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
براش کره میریزم. اما همش سه قاشق یا چهارقاشق مربا خوری غذا میخوره. خسته شدم از دستش

الان گردوي تازه هست توبازار بخر اسياب كن عسل طبيعي قاطيش كن بخوره من براپسرم درست ميكنم كم ميخوره ولي خيلي خوبه براش براش سيب زميني اب پز بده ماست پرچرب بده اينارودكتر گفت كه چاق ميكنه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
پسرمنم يازده ماهشته وزنش خوبه تازه دكترميگه زيادم هست ولي ديروزكم غذا خورد امروزم كه هرچي دادم بهش ب ...

وزن پسرتون چقده؟؟ انشاله زودتر اسهالیش خوب شه. ما تاحالا توخانوادمون بچه این مدلی نداشتیم. من که پیرشدم ازدست این دخترم

وزن پسرتون چقده؟؟ انشاله زودتر اسهالیش خوب شه. ما تاحالا توخانوادمون بچه این مدلی نداشتیم. من که پیر ...

١١ كيلو وصد 

الان گردوي تازه هست توبازار بخر اسياب كن عسل طبيعي قاطيش كن بخوره من براپسرم درست ميكنم كم ميخوره ول ...

ممنون عزیزم. سیب زمینی وکره باتخم مرغ براش درست میکنم. ماست پرچربم میدم . تنها چیزی که خیلی دوس داره ماسته.. فقط کم غذا میخوره مخصوصا برنج رو.

وزن پسرتون چقده؟؟ انشاله زودتر اسهالیش خوب شه. ما تاحالا توخانوادمون بچه این مدلی نداشتیم. من که پیر ...

عزيزم داداش منم لاغربود دكتر بهش شربت انار داده بود اونم خيلي اشتهاشو واكرد ولي نميدونم براچه سنيه داداش من اون موقع سه سالش بود

ممنون عزیزم. سیب زمینی وکره باتخم مرغ براش درست میکنم. ماست پرچربم میدم . تنها چیزی که خیلی دوس داره ...

همين خوبه ماست طبيعي بده بهش خيلي خوبه چربيش زياده

ماشااله وزنش خوبه. خداحفظش کنه. 

فداتشم خدا دختر نازتو حفظ كنه زيادچاق نيست بدنش پره دكترگفت اضافه وزن داره سيب زميني نده ويه ليست نوشت كه ندم تاچاق نشه ولي من غذاشو ميدم دكترا بعضي وقتا زياد ايرادميگيرن توهم نگران نباش اگه زياد لاغره لاغر نيست نگراني نداره كه الان اوج شلوغ كاريشه به مروركه اروم ترشد تپل ميشه سعي كن روزي دوبار سه باربخوابه بدنش استراحت كنه