2777
2789
عنوان

دعای نی نی سایتیای مهربون....

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست
ایه الکرسی وچهار قل بخون وبدم به خودت با توکل برخدا برو انشاءالله که صدای قلب نی نیتو بشنوی استرس ند ...

خوندم دوستم....مرسی 

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکم تیر  من هنوز نرفتم  شما برو خبرشم بهمون بده ان شا الله که میشنویی

انشالله که شمام بشنوی....چشم عزیزم خبرشومیدم 

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
برات صد تا صلوات فرستادم

قربونت برم گلم.....مرسی ازمهربونیات❤❤❤

عزیزم ان شالله تشکیل شده بد به دلت راه نسار منم استرس داشتم 

انشالله.....انشالله نی نی گل شمام سالم باشه

سلام خانومی . استرس نداشته باش مطمئن باش قلب نی نی سالمه سالمه💖💖💖

انشالله شماهم مامان میشی به زودی....❤❤❤

اخی عزیزم 

الهی که قلب کوچولوش تالاپ تولوپ کنه کلی ذوق کنی 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان

هی چرخ بزن در من و دل را بتکان

این همنفسی چه حس و حالی دارد

در پیکر من دو قلب دارد ضربان

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
اخی عزیزم  الهی که قلب کوچولوش تالاپ تولوپ کنه کلی ذوق کنی  من ریخته ام در رگ تو شیر ...

انشالله....عزیزم برام خیلی دعاکن

اخی عزیزم  الهی که قلب کوچولوش تالاپ تولوپ کنه کلی ذوق کنی  من ریخته ام در رگ تو شیر ...

خرماروفک کنم توتاپیک شماخوندم.....دوبسته براش خرمانذرکردم....

خرماروفک کنم توتاپیک شماخوندم.....دوبسته براش خرمانذرکردم....

قربونش برم من 

پس خیالت راحت قلب کوچولوش عین ساعت کار میکنه بهت قول میدم

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
قربونش برم من  پس خیالت راحت قلب کوچولوش عین ساعت کار میکنه بهت قول میدم

فدات گلم....انشالله❤

عزیزم چیشد؟ برگشتی ؟ 

منتظر خبرای خوبیم