2777
2789
عنوان

سوسککککککک 🤐🤐😷😷😷😵😵

362 بازدید | 65 پست

سلام بچه ها 

دیشب قبل خواب حدود یک شب یه سوسک بزرگ و زشتتتت پشت در ورودی بود شوهرم زدنش الانم خواب بودم یه لحظه چشمامو باز کردم ساعت ببینم یهو دیدم یه سوسک عین دیشب از کنار صورتم رد شد !! مردم و زنده شدم 😭😭😭😭😭شوهر من نبود !! 

نظرتون چیکار کنیم ما؟!!! شوهرم هممممه جارو توری زده و درزگیر زده!! اما باز همچنان این عوضیا رو میبینیم !! 

دیگه میترسم تو خونه راه برم یا در کمد و کابینت باز کنم!!😣😣😣 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای نگو توروخداااا!! کجا باحاله دل و کردم بهم ریخت!  شما خونتون سوسک ندارید؟ اونم از این زشتای ...

نع خداروشکرررررررر

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

😫😫😫یا علی من حات بودم در جا سکته کرده بودم

خیلی بده

اسپری کامن بگیر داخل تمام کابینت ها و زیرشون و راه آبها و زیر مبلها بزن

یه روز که میخپای از خونه بری بیرون ماسک بزن و همه جا اسپری کن و برو تا دو ساعت بعد بوش رفته اما اثرش تا 2 ماه موندگاره و تاثیرش عالییییییی

من 3 سال و نیمه ازدواج کردم اوایل ازدواج یه سوسک فسقلی توی آشپزخونه دیدم یه روز اسپری کامن خرید همسرم و همه حای خونه مخصوصا داخل و زیر کابیتها زد الان 3 سال بعدشه من دیگه هیج جونوری ندیدم😊😅

البته هر 4 الی 5 ماه یکبار مجدد میزنه همسرم

عالیه و قیمتش 10 تومنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

از سوسک متنفرم ، حالا چند روز پیش تو سرویس مادرشوهرش اینا صحنه ای دیدم که سکته رو زدم ، بزارم عکسشو؟😁

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
نع خداروشکرررررررر

خوشبحالتون و واقعا خداروشکر! خب شما چیکار میکنید؟ گچ سوسک زدین؟ لابد ساختمون اصلا سوسک نداره! پارکینگ ما زیاده ما ام طبقه اولین!😢😢😢😢😢