2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظام حقوق زن در اسلام،بینوایان،روزشمار راز

از این کتاب نظام زن در اسلام به نتایج خوبی رسیدین یا مایوس کننده بود ؟

منظورم اینه واقعا در حقوق زن اجحافی رو حس کردین در اسلام ؟

از دا چه تاثیری گرقتین ؟ با جنگ بهتر آشنا شدین ؟

آره اینقدر از نزدیک فاجعه ی جنگ رو لمس نکرده بودم.کاش هیچوقت جنگ نمیشد.وقتی میگن خونشون پایمال شده درک نکردم .حراج شد ایران چیزی که جوونا میخواستن جلوشو بگیرن اما نشد

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  

كتاب زياد خوندم، تحت تاثير هم زياد قرار گرفتم چون ذاتا جوگيرم! كتاب سفر به گراى ٢٧٠ درجه احمد دهقان حسابى از جنگ متنفرم كرد. نويسنده دا رو هم بعضى جاها نتونستم دركش كنم! تو كتابهاى عاشقانه بر باد رفته و خاطرات يك گيشا رو خيلى دوست داشتم. بقيه رو هم الان خوابم مياد حضور ذهن ندارم!

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.

ثریا در اغما نوشته اسماعیل فصیح صوتی گوش کردم با صدای حسین پاکدل خیلی قشنگ بود دوسش داشتم اسماعیل فصیح بیشتر دهه ۵۰ تا اواخر ۷۰ و به تصور کشیده خیلی هم زیبا نوشته ثریا در اغما داستان دختریه که در لندن تحصیل میکنه و به اغما میره و دایی ش در اویل جنگ هست که میره لندن دنبال خو اهر زاده ش و ......

زمستان ۶۲ باز از اسماعیل فصیح

چگونه با هر کسی صحبت کنیم از لیل لوندز مترجم مهدی قراچه داغی

فوت و فن های تربیت کودک هاجر سجاد

چراغ دل شوهرت رو روشن کن از الن کریدمن

چراغ دل زنت رو روشن کن از الن کریدمن

(چهار کتاب اخر بسیار اموزنده و از دیدگاه من هر کسی باید حداقل یبار این کتابها رو بخونه)

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__
از این کتاب نظام زن در اسلام به نتایج خوبی رسیدین یا مایوس کننده بود ؟ منظورم اینه واقعا در حقوق زن ...

من اول معنی کامل قران رو خوندم و کلی سوال برام پیش اومد که خب چرا قران تو بعضی چیزا انقد ناعادلانه برخورد کرده بعد به خاطر همین نظام حقوق زن رو خوندم و کلی اطلاعات دستگیرم شد که بیشترش  امیدوار کننده بود و بعضیهاش هم به اقتضای زمان باید تغییر کنن به نظرم...وهمینطور فهمیدم که فرهنگمون شدیدا داغونه که به اسم اسلام داریم سرپوش میذاریم روش و بیشتر باید رو فرهنگمون کار کنیم تا اسلام.

کلا کتاب روون و خوبیه و حداقل اینه که سوالای تو ذهنت بی جواب نمیمونه،از وقتی خوندم به همه اطرافیانم هم توصیه کردم،به نظرم حتی باید آقایون هم یک بار بخوننش.

من اول معنی کامل قران رو خوندم و کلی سوال برام پیش اومد که خب چرا قران تو بعضی چیزا انقد ناعادلانه ب ...

ممنون از توضیحاتتون.

لطفا اسم نویسنده و ناشر رو هم بی زحمت بگید ، این هفته باغ کتاب میرم میخوام بخرمش اگه قسمت شد 😊

منم به شما آیین دوستیابی دیل کارنگی رو معرفی میکنم که روش درست برخورد با مردم رو آموزش میدن... و اگه مدیریتی رو برنامه ها و کارهاتون ندارید کتاب روانشناسی تنبلی از مترجم خوب مهدی قرچه داغی ... بسیار کتابی عملی و مفیده واسه کسی که  کارها رو امروز و فردا میکنن.