2777
2789
عنوان

عاشقانه های همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 17656 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خیابون بی هوا بوسم میکنه دوست دارم  بعد من عاشق شیرینای شهرستانشونم وقتی بهش گفتم من شیرین ...

اووو خانمش بشی چیکار میکنه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
روزای ویارم بود.اصلا نمیتونستم غذا بپزم.همسرم تازه زانوشو عمل کرده بود.تو خونه با دوتا چوب زیر بغل ر ...

چه مهربون قدرشو بدون😄مثل اینکه خییلی دوست داره ها

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
ن عزیزم جدا نشدیم دخالت خانواده ها بود الانم خوبوخوشیم . شماهم همینطور😍😍

خداروشکر همیشه خوشبخت باشین اخرش فقط زن و شوهر برای هم میمونن

شروع رژیم٥آذر ٩٧.وزن اولیه ٨٢  قد١٧٠  وزن هدف٦٧  
ای جانم.بمیرم😢😢😢

خدا نکنه عزیزم

روزای ویارم بود.اصلا نمیتونستم غذا بپزم.همسرم تازه زانوشو عمل کرده بود.تو خونه با دوتا چوب زیر بغل ر ...

ای جانم .عزیزم فردا زایمان میکنی؟؟

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝

بچه ها موقعی که دردتون گرفت برا زایمان شوهرتون قربون صدقتون نمیرفت؟؟

بله عزیزم.ایشالا خدا بخواد سزارین میشم

شوهرت چه حسی داره؟؟؟ذوق نمیکنه؟

دورت نمیگرده؟

شوهرت چه حسی داره؟؟؟ذوق نمیکنه؟ دورت نمیگرده؟

چرا.ولی احساس میکنم خیلی استرس داره ولی به روی خودش نمیاره.صبح تا حالا ده تا چیز بهش گفتم هی فراموش میکنه.حواسش جای دیگه اس.منم به روش نمیارم