2777
2789
عنوان

عاشقانه های همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 17656 بازدید | 54 پست
وقتی بعد خوندن خطبه عقد دستمو گرفت در گوشم گفت خانوم کوچولو دیدی گفتم بزرگ بشی میام خواستگاری😍

ووووی چه باحال ..به منم اولین بار گفت بالاخره مال خودم شدی😍

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ هر روز وقتی از بیرون میام تا کلید رو میندازم تو در یا پشت دره یا سریع بلند میشه دستاشو باز میکنه منم جفت پا میرم تو بغلش پاهامم دور کمرش حلقه میکنم.یعنی یروز این اتفاق نیوفته میترکم😂😂😂فقط با یادآوری این حرکت لبخند به لبم میاد😙ولی عشفولانه نبود ببخشید

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
ما نامزد بودیم رفتیم آبشار تهران شب بود و مهتابی زیره نور ماهدهمو بوسیدیم واسه اولین بار بهترین خاطر ...

چقدر رویایی تصورتون کردم چه ارامشی داشت مگه نه😍

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

روزای ویارم بود.اصلا نمیتونستم غذا بپزم.همسرم تازه زانوشو عمل کرده بود.تو خونه با دوتا چوب زیر بغل راه میرفت.غذا رو خودش درست میکرد که من اذیت نشم.خودشم اصلا آشپزی بلد نیست.منم اصلا نمیتونستم برم آشپزخونه.هی میومد تو اتاق میپرسید الان چیکار کنم من بهش میگفتم میرفت انجام میداد دوباره میومد

خخخ هر روز وقتی از بیرون میام تا کلید رو میندازم تو در یا پشت دره یا سریع بلند میشه دستاشو باز میکنه ...

چرا دیگه همینکه بهش فکر میکنی لبخند رو لبت میاد کافیه منم از این مسخره بازیا زیاد دارم مثلا یهو کلی قلقلکش میدم ولی سرانجام قربانی حادثه من خودم میشما از قلقلک داغون میشم

خخخ هر روز وقتی از بیرون میام تا کلید رو میندازم تو در یا پشت دره یا سریع بلند میشه دستاشو باز میکنه ...

بچچه  داری؟

دخترکم این حق توست که مادری قوی داشته باشی ،پس بخاطر تو ،قوی هستم.
وقتی ک دوماه اسیر ی بیماری بودم منو بقل کردوگفت خودم پشتتم تا اخرعمر 

عزیزم  یاد خودم افتادم

قشنگترین خاطره ام وقتیه ک توبیمارستان بودم.داشتم ازدرد میمردم.شوهرم اومد تو اتاق بغلم کرد.نزاشت پرستار معاینم کنه.محکم بغلم کرد و اشک رو چشممو بوسید و خودشم اشکش دراومد.😍😍😢

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
چرا دیگه همینکه بهش فکر میکنی لبخند رو لبت میاد کافیه منم از این مسخره بازیا زیاد دارم مثلا یهو کلی ...

خخ  دقیقا فقطم اون حالت وایسادنش با مزس دستا باز پاها باز سرشم کج میکنه که با سر نرم تو صورتش😂😂😂

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...