2777
2789
عنوان

عاشقانه های همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 17656 بازدید | 54 پست

وقتی که بغلم کرد گفت تپلی من عاشقتم مایع آرامشمم هستی

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

هروقت میبنه حوصله ام سر رفته برام شعر توپولویم توپولو رو میخونه حالا تپل نیستما فقط یکم پر هستم

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت میبنه حوصله ام سر رفته برام شعر توپولویم توپولو رو میخونه حالا تپل نیستما فقط یکم پر هستم

عززیزم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
بچه ها موقعی که دردتون گرفت برا زایمان شوهرتون قربون صدقتون نمیرفت؟؟

چرا.خیلی زیاد.باهام گریه میکرد.حتی اعصابش  خراب شده بود.پرید اومد تو اتاق نزاشت ماما معاینم کنه.گفت کشتینش چه خبرتونه؟مگه موش ازمایشگاهیه؟هرکدومتون میاین بلا سرش میارین میرین.بسه دیگه.

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
بچه ها موقعی که دردتون گرفت برا زایمان شوهرتون قربون صدقتون نمیرفت؟؟

شوهر من ک خیلی ترسیده بود جای اینکه ب مامانم بزنگه ب خواهر خودش زنگ زد

شروع رژیم٥آذر ٩٧.وزن اولیه ٨٢  قد١٧٠  وزن هدف٦٧