2777
2789
عنوان

عاشقانه های همسری

17656 بازدید | 54 پست

زیباترین صحنه عاشقانه ایی که از همسری یا دوستتون دیدین و هروقت یادتون میاد لبخند رو لبتون میاد و بگید❤😍

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

من همیشه اولین بوسه ی نامزدم جلو چشممه وواقعا لبخند میاره روی لبم .کنار رودخونه به من گفت چشماتو ببند من فک کردم میخاد بهم هدیه ای جیزی بده من بستم واز لبام بوسید انقد خجالت کشیدم که نگو ولی خیلی قشنگ بود عاشق اون لحظه ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی تو فرودگاه رفتم دنبالش بغلم کرد پیشونیمو بوسید در گوشم گفت سلام عشقم

وااای عزیزم..اینقدر این چیزا رو میخونم حس خوبی میگیرم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
من همیشه اولین بوسه ی نامزدم جلو چشممه وواقعا لبخند میاره روی لبم .کنار رودخونه به من گفت چشماتو ببن ...

عززیزززم😍چقدر شیک

جدیدترینش همین که عصر دخترم تو كرير بود که بیایم خونه بابام وان و وسایل حمامش رو هم جمع کرده  بودم که بیارم گفتم چی میشد یه راهی بود تو هم كرير رو برداری هم وان رو،  یهو برگشتم دیدم كرير رو گذاشته رو وان و هر دو رو با هم بلند کرد 😍😍 برا من عشقولانه بود 

🤩

ببخشید ولی شب زف‌ . ا ف اینقدر باهام مهربونی کرد و باهام خوب تا کرد و کمکم کرد و آروم بود ک حتی یک هفته هم طول کشید ک من کامل بتونم انجام بدم .. خیلی دوسش دارم ک هوامو داره

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
وااای عزیزم..اینقدر این چیزا رو میخونم حس خوبی میگیرم

منم ،الانم که نوشتم همون لبخندی که گفتی رو لبام بود،خیلی دوست دارمم مرسی ازت ک باعث شدی یاد شیرین ترین روز زندگیم بیوفتم

من خودم وقتی بچم و سقط کردم شوهرم بغلم کرد منم زار زار گریه میکردم بعد با بغض گفت گریه نکن وقتی دیدمش دیدم گریش گرفته..دوتا دونه اشک رو گونش بود منم تو بغلش به هق هق افتاده بودم..کلی بغلم کرد و ارومم میکرد و واقعا عاشقانه بود رفتاراش...

گریم گرفت😢

توی خونه بودیم هردو،پیامک داد عزیزم تولدت مبارک هدیه محفوظه دارم پول جمع میکنم یه ماه دیگه طلا برات بخرم.

دخترکم این حق توست که مادری قوی داشته باشی ،پس بخاطر تو ،قوی هستم.

تو خیابون بی هوا بوسم میکنه دوست دارم 

بعد من عاشق شیرینای شهرستانشونم

وقتی بهش گفتم من شیرینیای اونجا رو دوست دارم

زنگ زد به مامانش شماره یکی از فامیلاشون که تو شهرستانن گرفت 

بعد زنگید بهش گفت ۳۰ کیلو کلمپه واسه خانومم پست کن تهران بی زحمت😍😍😍

حالا تازه خانومشم نیستما دوست دخترشم😂😂😂😂

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره