2777
2789
عنوان

ازدواج با اتباع

1026 بازدید | 14 پست

چرا واقعا در ایران زنها اینقدر بی ارزشن

مثلا اگر شما با یک خارجی ازدواج کنین

فرزند شما شناسنامه  ایرانی نداره

اما اگر مرد ایرانی با هر کس ازدواج کنه 

فرزندش شناسنامه دار میشه

واقعا چرا؟

بنظرتون درسته؟

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اينجوري نبود اكثر اتباع با ايرانيا ازدواج ميكردن و مرد ايراني ميترشيد اخه اتباع جنم كاريشون بيشتره

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

خب تابعیت فرزند با پدرشه...

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
فدا سرت که نداره حالا شناسنامه ایرانی چه تحفه ای هست؟؟؟ اون تبعه ی خارجی اگر سیتیزن باشه می تونی شنا ...

نه حتی اگر اقامت ایران رو هم داشته باشن بازم شناسنامه نمیدن

فقط کارت اتباع میدن

یه نگاه به تاریخ بکن برا ایران زن یه وسیله تولید مثل فقط. تو قانونم جای درستی نداره الکی میگن ما بر ...

واقعا .ولی خیلی برام جالبه

اگه اينجوري نبود اكثر اتباع با ايرانيا ازدواج ميكردن و مرد ايراني ميترشيد اخه اتباع جنم كاريشون بيشت ...

خب مردا اگر ازدواج کنن زنام میترشن چ حرفیه

حالا مگه میخوای با کجایی عروسی کنی؟؟!!!

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
حالا مگه میخوای با کجایی عروسی کنی؟؟!!!

با عراقی

در اصل ایرانیه اصیلیه 

پدر بزرگ پدریش یزدیه

ولی زمانی که متولد شد قانون شناسنامه رو عوض کردن