2777
2789

آیا کسی دبیری زبان انگلیسی توی استان خراسان رضوی قبول شده؟ یا حتی کسی بوده توی این رشته قبول نشده باشه از این استان؟ لطفا اگه اطلاعی از اقوامتون یا خودتون دارید کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت چیه؟ من میشناسم کسی رو ولی تو استان خراسان نیست

میخوام بدونم توی رشته زبان انگلیسی کسی بوده؟ درصدهاش چطوری بوده؟ یا نمره مکتسبه ش چند بوده؟

میخوام بدونم توی رشته زبان انگلیسی کسی بوده؟ درصدهاش چطوری بوده؟ یا نمره مکتسبه ش چند بوده؟

نمره اش ۴۰ بوده برای مصاحبه که رفته میگه حتی ۵۰ هم بوده ۵۰ ینی خیلی عالی زده بوده

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
نمره اش ۴۰ بوده برای مصاحبه که رفته میگه حتی ۵۰ هم بوده ۵۰ ینی خیلی عالی زده بوده

نه عزیزم منظورم مصاحبه نبود منظورم نمره علمی شخص بود...این اقوامتون رشته شون زبان انگلیسی بوده؟

نه عزیزم منظورم مصاحبه نبود منظورم نمره علمی شخص بود...این اقوامتون رشته شون زبان انگلیسی بوده؟

نمره ی علمی رو گفتم دیگه 

چیزی که توی  کارنامه ش نوشته بود نمره ی مکتسبه ۴۰  

نمره ی علمی رو گفتم دیگه  چیزی که توی  کارنامه ش نوشته بود نمره ی مکتسبه ۴۰  

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی که جواب دادی ....بعد ایشون با این نمره قبول شدن؟ راستی نگفتی رشته شون زبان بوده؟

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی که جواب دادی ....بعد ایشون با این نمره قبول شدن؟ راستی نگفتی رشته شون زبان ...

اره زبان 

بلی قبول شد