2777
2789
عنوان

باز هم خیانت؟؟ 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 94 پست
نمیدونم والا منکه ازش استفاده میکنم شماره رو انگلیسی وارد میکنی ونمیاد؟انگلیسی باید وارد کنی

اره ..شما از سیاره مریخ دانلود کردید   

اخه همون برنامه هست چطور برای تو میزنه برای من نه

...

یکی این برنامه رو دانلود کنه ببینیم واقعیت داره 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم بعضی شماره هارو اصلا نیاورد

اصلا تو توضیحاتش نگفتع اسم شماره ناشناس رو میاره ‌

فقط نوشته پیام رایگان میتونی بدی ب اونایی ک نصب کردن 

منم ب حرف ایشون نصب کردم 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
برا من دو سه شماره ناشناس رو  اسم آورده ولی بیشترو نه

اونایی ک اسم اوردن همون برنامه رو نصب کردن  

امتحان کردم الان 

اونایی ک اسم اوردن همون برنامه رو نصب کردن   امتحان کردم الان

آره فکر کنم ،چون بعضی اسمارو فارسی میاره بعضیارو انگلیسی ، بعد من یک مزاحم داشتم مرد بود الان اسمشرو سمیرا آورده😕😕

آره فکر کنم ،چون بعضی اسمارو فارسی میاره بعضیارو انگلیسی ، بعد من یک مزاحم داشتم مرد بود الان اسمشرو ...

اره درسته

خانوم هم درست متوجه نشده و پیشنهاد داده ک نصب کن اس ناشناس میاره 

...چند روز پیش یه خانومی میگه ویترین رو نصب کن  هرینه پست رایگان هر چیزی واست میاره از نان گرفته تا پوشاک لباس 

نصب کردم 

زنگ زدن 

ادرس میخواستم بدم 

گفت خانوم ویترین فقط برای بندرعباس هست 

ماجرای اینم شد اون 

آره فکر کنم ،چون بعضی اسمارو فارسی میاره بعضیارو انگلیسی ، بعد من یک مزاحم داشتم مرد بود الان اسمشرو ...

بیشتر اسم مستعارو نشون میده منم واسه مزاحما ازش استفاده میکنم

مال منکه خوب کار میکنه 

اره درسته خانوم هم درست متوجه نشده و پیشنهاد داده ک نصب کن اس ناشناس میاره  ...چند روز پیش یه ...

گلم من به اون خانم ک به شوهرش شک کرده بود پیشنهاد دادم نصب کنه.بعدم چه فرقی به حال من میکنه نصب این برنامه . من خودم چن ساله اینو دارم وازش استفاده میکنم

گفتم بقیه هم استفاده کنن.دیکه من نمیدونم واسه شما درست کار میکنه یانه

اره ..شما از سیاره مریخ دانلود کردید     اخه همون برنامه هست چطور برای تو میزنه برای من ...

وا خانم واسع من چفرقی میکنه اخه شما این برنامه رو نصب کنی یانه

عجب ادمایی پیدا میشنا

دستت درد نکنه گلم 😘

عجب دیگه یاد گرفتم پیشنهاد ندم مشکلات بقیه به من چه ربطی داره اخه

توی بازار ازروی یه برنامه چنتا کپی میکنن ولی با قابلیتهای متفاوت شاید اونی ک شما دانلود کردین یچیز دیگه شبیه اون برنامه باشه.من چمیدونم