2777
2789
عنوان

خانما زودی بیایید

228 بازدید | 27 پست

سلام میخواستم بدونم اگه کیسه اب پاره بشه ابش یدفعه میاد و قطع میشه یا ادامه داره ؟کسی بوده تو ماه اخر یهو ادرار غیر ارادی ازش بریزه؟

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
سلام صدف جون اره من همچین موردی داشتم ولی بگو ببینم چجوری هستی دقیقا؟

خم شدم یهو یه ذره اب ریخت تو لباس زیرم بعد تا رفتم تو دستشویی همش ریخت اما رنگش زرد بود 

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صدف جون اره من همچین موردی داشتم ولی بگو ببینم چجوری هستی دقیقا؟

از اون موقع تا الان دیگه لباس زیرم خیس نشده اما یه کمی کمر درد دارم

منم دقیقا اینجوری بودم چندین بار رفتم دکتر ولی اینا ترشحات  عفونت زنانه نداشتی؟

اخه مثل ادرار بود زرد رنگ بود نه نداشتم

پریودم😕البته روزی ک میخاسم پریودشم ینی سه روزقبل موعدم بی بی چکم مثبت شدولی بعدش پری اومد😢

من سه ماه اول بارداریم پریود بودم بعد چهارمین ماه پریودیم قطع شد فهمیدم حامله ام

عزیزم من تو بارداریم یه یار مقدار کم اب اومد.رفتم دکتر سونو نوشت گفت  شاید کیسه ابت نشتی پیدا کرد باشه.ولی سونوم خوب بود.بهترین کار این که استراحت کنی فردا برو دکتر