2777
2789
عنوان

خانما زودی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماه اول بارداریم پریود بودم بعد چهارمین ماه پریودیم قطع شد فهمیدم حامله ام

یعنی سه ماه اول به طور عادی طبق سیکل قاعدگی پری میشدین منظورم همون ۷ روز پری هست یا یکسره کل سه ماه و داشتین.

اخه منم کل سه ماه خونریزی داشتم اواخر ۴ ماه قطع شد

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__
باور کن رفتم دکتر گفت بعضی خانما اینجورین

وای استرس گرفتمممم

من با نامزدم رابطه داشتیم سه بار 

ببخشید ک میگم ولی‌ رابطه کامل نبود ینی از م....بعدش قرص میخوردم پریود میشدم

ممکنه حامله بشم ینی؟:((

میترسم

وای استرس گرفتمممم من با نامزدم رابطه داشتیم سه بار  ببخشید ک میگم ولی‌ رابطه کامل نبود ینی ا ...

من که اصلا به قرص ال دی حساسیت دارم اگرم بخورم جز اینکه حالم و بد کنه تاثیری برام نداره

شدت پریودت مثل قبل بود؟اخه پریوداینسری من زیاده ولی من حالمم بهم میخوره هرزگاهی.دستشویی هم که یجوری ...

مال من قاطی پاتی شده بود دو روز خون ریزیم زیاد بود چند روز کم یا بلعکس

مال من قاطی پاتی شده بود دو روز خون ریزیم زیاد بود چند روز کم یا بلعکس

نمیدونم والاخداازدهنت بشنوه نمیدونم چراامیدوارم چون سه ماهه اقدامم بی بی چکم مثبت کاذبم نشدحتی یبار😜ولی اینسری درجادوخط افتاد