سلام . چند وقت پیش چرخ خیاطی جک f4 رو خریداری کردم برای تولیدیمونو فقط یکبار استفاده شده ، اما به طور یهویی اوضاع زندگی و کار طوری چرخید که مجبور به فروش همه وسایل خیاطی و تولیدیمون هستیم زیر قیمت هستیم :((((( اگر کسیو میشناسید که به خیاطی علاقه داره یا تولیدی داره که به این چرخ نیاز داره این چرخ ۲ و خورده ایه اما ما ۱ و ۸۰۰ و حتی پایین تر هم میفروشیمش حتی با وجود اینکه یبار کار کرده فقط ممنون میشم به ای دی @marier2 توی تلگ\رام پیام بدید
من خیلی دوست دارم خیاطی یاد بگیرم و برای خودم لباس بدوزم. حتی طراحیمم خوبه. به کجا مراجعه کنم سریع ی ...
عزیزم باید بری کلاس ، معمولا دوره های ۳ ماهه تا ۶ ماهه برگذار میکنن کل اصول اولیه رو بهت یاد میدن مثل دامن . مانتو . لباس . شلوار . و بعدش خودت باید بری دنبالش و مدلای مختلفو تو نت ببینی و بدوزی ، در کل خیاطی خیلی لذت بخشه . قیمت کلاساشم شهر های مختلف متفاوته .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چرخ خیاطی کاچیران خریدم واسه جهاز مدله یاس بعد بیست نوع گلدوزی داره خو سوالم اینه یعنی پارچه ادم ...
سلام گلم
چرخ شما داخلش یه سی دی هست که کار با چرخ رو بهتون آموزش میده و غیر از اون کاچیران یک جلسه رایگان آموزش کار با چرخ خیاطی رو داره ، از فروشگاهی که خریدید سراغ بگیرید تا راهنماییتون کنن
خواهش میکنم عزیزم چرخ خیاطی هم تهرانه ؟ هیچ ایرادی نداره؟
بخدا نوئه نوئه ، فقط ۲ ساعت کار کرده قیمت دسته اولش ۲ و ۳۰۰ هست من دارم ۱ و ۸۰۰ میدمش فقط ۲ ساعت کار کرده حتی بوشم نوئه . اگر بخوایدش من ارسالش میکنم درب منزلتون تستش کنید و حتی بعد کارت به کارت کنید در این حد بهش اطمینان دارم . اصلا ببینیش زار میزنه که نوئه قسمت نبود که ما تولیدیمونو ادامه بدیم شماره تماس خودم هم 091777783485 هست خواهر جان ، اگر عکسی ویدیویی چیزی هم خواستی ازش برات میگیرم و توی واتس اپی چیزی برات میفرستم .
منم یه چرخ خیاطی ازاونی که عکسشوگذاشتی میخام بفروشم ولی کسی خریدارنیست
خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷