2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی - خانمای خیاط یا علاقه مند به خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 36 پست
من خیلی دوست دارم خیاطی یاد بگیرم و برای خودم لباس بدوزم. حتی طراحیمم خوبه. به کجا مراجعه کنم سریع ی ...

عزیزم باید بری کلاس ، معمولا دوره های ۳ ماهه تا ۶ ماهه برگذار میکنن کل اصول اولیه رو بهت یاد میدن مثل دامن . مانتو . لباس . شلوار . و بعدش خودت باید بری دنبالش و مدلای مختلفو تو نت ببینی و بدوزی ، در کل خیاطی خیلی لذت بخشه . قیمت کلاساشم شهر های مختلف متفاوته .

این تاپیکو ببینید ---> چرخ خیاطی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید بری کلاس ، معمولا دوره های ۳ ماهه تا ۶ ماهه برگذار میکنن کل اصول اولیه رو بهت یاد میدن مث ...

حتما تا اخر امسال میرم یاد میگیرم. دلم میخواد ادامه تحصیلمو برم رشته فشن دیزاینر ..

برای طراحی حتما باید اصول خیاطی رو بلد باشم

امیدوارم موفق شم

میشه دعا کنید مشکلم حل شه تا بتونیم زودتر زندگیمونو شروع کنیم🌸🙏
من چرخ خیاطی کاچیران خریدم واسه جهاز مدله یاس بعد بیست نوع گلدوزی داره خو سوالم اینه یعنی پارچه ادم ...

سلام گلم 

چرخ شما داخلش یه سی دی هست که کار با چرخ رو بهتون آموزش میده و غیر از اون کاچیران یک جلسه رایگان آموزش کار با چرخ خیاطی رو داره ، از فروشگاهی که خریدید سراغ بگیرید تا راهنماییتون کنن

موفق باشید

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
سلام گلم  چرخ شما داخلش یه سی دی هست که کار با چرخ رو بهتون آموزش میده و غیر از اون کاچیران یک ...

یک دنیا ممنون 😘

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
سلام ، ببخشید دیر جواب دادم ، اندیمشک . اما تهران هم زندگی میکنم

خواهش میکنم عزیزم چرخ خیاطی هم تهرانه ؟

هیچ ایرادی نداره؟

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خواهش میکنم عزیزم چرخ خیاطی هم تهرانه ؟ هیچ ایرادی نداره؟

بخدا نوئه نوئه ، فقط ۲ ساعت کار کرده قیمت دسته اولش ۲ و ۳۰۰ هست من دارم ۱ و ۸۰۰ میدمش فقط ۲ ساعت کار کرده حتی بوشم نوئه .
اگر بخوایدش من ارسالش میکنم درب منزلتون تستش کنید و حتی بعد کارت به کارت کنید در این حد بهش اطمینان دارم . اصلا ببینیش زار میزنه که نوئه
قسمت نبود که ما تولیدیمونو ادامه بدیم   شماره تماس خودم هم 091777783485 هست خواهر جان ، اگر عکسی ویدیویی چیزی هم خواستی ازش برات میگیرم و توی واتس اپی چیزی برات میفرستم . 

بخدا نوئه نوئه ، فقط ۲ ساعت کار کرده قیمت دسته اولش ۲ و ۳۰۰ هست من دارم ۱ و ۸۰۰ میدمش فقط ۲ ساعت کار ...

فدات گلم خیلی خانومی من اینو برا کسی میپرسم که واقعا محتاجه هنوز بهش نگفتم اگه خواست میتونی بازم قیمتشو بیاری پایین؟

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

فدات گلم خیلی خانومی من اینو برا کسی میپرسم که واقعا محتاجه هنوز بهش نگفتم اگه خواست میتونی بازم قیم ...

بخدا ضرره بیاد پایین تر ، دیگه نهایت تا ۱ و ۷۰۰ بیاد بخدا 

منم یه چرخ خیاطی ازاونی که عکسشوگذاشتی میخام بفروشم ولی کسی خریدارنیست

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷