2777
2789

خیلی برام مهمه که مریضو تنها ویزیت کنه نه با چند تا مریض دیگه از این کار متنفرممممم کار خاصی هم ندارم و بیازی به دکتر خیلی متبهری ندارم یه دکتر خوب و خوش اخلاق باشه کافیه تو کرج 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا باردارا رو بعضی دکترا باهم ویزیت میکنن

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@

منظورم از معاینه این نی جلوی خانمای دیگه اون قسمت رو معاینه کنن که همین که چنر رو با هم میفرستم تو و یکی  همه سوال میکنن من متنفرم دو بار اینجوری برام پیش اومده دیگه نرفتم