2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نگرانم کمکم کنید

318 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من تنبلی تخمدان دارم اولین ماه اقدام بود و پری هام منظم نیس... از سه روز پیش بیبی چک هام ی خط خیلی کمرنگ مینداختن که‌ امروز صبح اون خط ب طور واضح افتاد و من دلم طاقت نیورد رفتم ازمایش و در کمال تعجب ازمایشم منفی شد.  امشب با همسرم رابطه داشتم بعد از رابطه رو دستمال خونابه دیدم که هنوزم ادامه داره توروخدا اگه تجربه ای دارید کمکم کنید خییییلی نگرانم درضمن من ی زخم خیلی کوچولو دهانه رحم دارم ممکنه برا اون باشه؟ ببخشید طولانی شد

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتى زخم عود كنه اينجورى ميشه بعد از هر رابطه؛ بهتر بريد دكتر برطرفش كنيد تا كهنه نشه يا خدايي نكرده ...

باشه ممنون از راهنماییت🙏حتما میرم دکتر

خدایا شکرت😍