2777
2789
عنوان

خندوانه دیشب و نظرات عجیب نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 130 پست
اجرای دومش خیلی خوب بود وحید.اصلا آشفته نبود. رامبد نظرش فقط برا گروه خودش خوبه که بره بالا. آی ...

نه اينجوريام نيست

انصاف داشته باشيم

محمدجواد ازگروه خودشم متنش يادش رفت

ايا بهش فرصت دوباره دادن؟؟!!!

منم دیشب ندیده بودم امروز تکرارشو دیدم پیش خودم فکر کردم ینی اون تیکه هایی که رامبد حرفی زده روحذف کردن؟😄😄؟؟من که چیز بدی ندیدم تعجب کردم

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که شکست میخوره وروحیش داغونه رو نباید داغون تر کرد اون زمان حداقل به دلگرمی نیازداره بعدا میشه حسابی سرزنشش کرد .نه جلوی میلیونها نفر غرورشو لگد مال کنی اگه شاگرد رامبد بود یا خطیبی قطعا برخوردشون متفاوت بود .این مسابقه ی تازه کاراست نه حرفه ایها.اییش نه به شاگرداش میرسه نه هواشونو داره حداقل پنجاه درصد عصبانیتش بخاطر کلاغ شدنش بود که سر وحید خالی کرد.ایت اجراش اصلا به خنداننده شو نمی خورد یه تیاتر بود البته وحیدم عالی نبود .ولی اخرش برخورد اییش جوانمردانه نبود مگه چقدر باهاشون کار می کنه که انتطار داره

بد حرف زدن اییش مث مادری بود ک میخاد ب بچه اش تربیت بده شاید ظاهرش بد باشه ولی دلسوزیه تهش یه حرکت ...

حق نداشت جلوی دوربین باشه که روی نظر کل مردم اثر بذاره.

منکه به اجرای وحید بیشتر خندیدم حقش نبود ابگینطور باهاش برخورد بشه

خدایا میشه امام زمان زودتر بیاد .ممنون😍😍
اجرای دومش خیلی خوب بود وحید.اصلا آشفته نبود. رامبد نظرش فقط برا گروه خودش خوبه که بره بالا. آی ...

آشفته نبود؟! چهارتا جمله مرتبط به هم نگفت هی ازاین شاخه به اون شاخه نه موضوع داشت نه اغاز و پایان شر و ور گفتن و دلقک بازی اسمش استند آپ نیس تو جمع دوستاش که ننشسته بخاد فقط خنده بگیره بزی استند آپ های خازجی رو ببینی میفهمی یعنی چی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
خوب نباید جلوی دوربین یه نفر دیگه اینجوری بگه ،با شدت حرف بزنه ولی دونفری..ادمو خورد کردن اینجوری اص ...

این دعوای اییش ک پخش شد زنده که نبود . اینا میتونستن دعوای اییش و جلو دوربین نشون ندن ولی نشون دادن دعوای اییش با وحید پیام داشت

پیامش به خود اومدن وحید و خیلی هایی بود ک میخان یاد بگیرن

وحید فقط ملاک برنامه نیس

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

بعصیا از رامبد متنفرن؛ ولی بنظر من تو این سالها شخصیتش خیلی بهتر شده؛ یه کم عصبیه ولی واقعا خیر رسانه؛ جوونا رو حمابت میکنه و سکوی پرتاب شده واسشون

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

اقا همه چیو بیخیال فقط بغض اشکان و بوس فرستادنش واس وحید😍 

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
کسی که شکست میخوره وروحیش داغونه رو نباید داغون تر کرد اون زمان حداقل به دلگرمی نیازداره بعدا میشه ح ...

وحید ب نظر خود من که خیلی بامزه اس کلا و من بهش بیشتر خندیدم

اما منطقی باشیم

وحید نیاز به دعوا و جدیت مربی داشت

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
نه اينجوريام نيست انصاف داشته باشيم محمدجواد ازگروه خودشم متنش يادش رفت ايا بهش فرصت دوباره دادن؟ ...

ولی اومد بالاومثل دیشب هی نگفتن احساسی رای ندید.

هر دقیقه میگفتن احساسی رای ندید .یعنی به وحید رای ندید دیگه.

خدایا میشه امام زمان زودتر بیاد .ممنون😍😍