2777
2789
عنوان

خندوانه دیشب و نظرات عجیب نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 130 پست

بنظرم آقای جوان نباید اون حرفا رو قبل اجرا وحید میزد چون پر از استرس بود و اینكار اجراش و نابود كرد! من جبهه ای علیه كسی ندارم ولی اینكه قبل اجرا وحید بگه كار آیت بی رغیبه و بهترین در تاریخ خندوانه و... كار درستی نبود وحید بچه ساده ایه اون لحظه نیاز به روحیه داشت میتونست وحید رفت با هم بخاطر موفقیت آیت اون حرفها و بزنن 

برو ببین پیج رامبد ایئش رو مردم ترکوند انقدر فحش دادن

مگ آییش پیج دارع؟

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن من قبل اینکه تکرارشو ببینم میخواستم ب وحید رای بدم. وقتی تکرار و دیدم فهمیدم انصافا رامبد و ...

اره بانمکه ولی خوب واقعا اماده نیست و ضعف زیاد داره .

ایت خیلی مسلط بود دیشب . هر چند جنس طنزشو خیلیا نمیپسندن .

ببینید رامبد خیلی راحت میتونست اون قسمت حرفای خودش و اییش رو حذف کنه ولی نکرد ! واقعا هم حق خوری اتفاق نیفتاد که بخوان سرپوش بذارن

بیچاره اییش خوب زحمت کشیده بعد پسره میگه یادم رفته 😐

تازه خود آییش گفت اگه میشه بهش دوباره وقت بدید 

بد حرف زدن هم من ندیدم 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
ب نظرم فقط همین قدر جدیت میتونه وحید و بزرگ کنه از نظر حرفه ای

خوب نباید جلوی دوربین یه نفر دیگه اینجوری بگه ،با شدت حرف بزنه ولی دونفری..ادمو خورد کردن اینجوری اصلا درست نیس

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
ب نظر من واقعا آیت بهتر بود مهم اینه توی شرایط سخت محک بخورن چهار خط پشت سر هم یادش نموند وحید من ...

ب نظرم اگ بدون حفظ متن و بداهه اجرا کنه خیلی موفق تره

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
حالا ایت و وحید ب کنار  اینجا چنان اییش و رامبد و فحش دادن من گفتم حالا چیکار کردن خداییش خوب ...

اره واقعا چیکار میکردن دیگه براش 

ب نظر من فرصت مجدد دادن لازم نبود 

خودش اعتماد ب نفسش پایین بود همین

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
بنظرم آقای جوان نباید اون حرفا رو قبل اجرا وحید میزد چون پر از استرس بود و اینكار اجراش و نابود كرد! ...

منم باهاتون موافقم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
اجرای دومش خیلی خوب بود وحید.اصلا آشفته نبود. رامبد نظرش فقط برا گروه خودش خوبه که بره بالا. آی ...

بد حرف زدن اییش مث مادری بود ک میخاد ب بچه اش تربیت بده شاید ظاهرش بد باشه ولی دلسوزیه تهش

یه حرکت محکم باید وحید و به خودش بیاره

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

چیزی که جالب بود و توجه منو جلب کرد این بود که از حرفای آیت درمورد آئیش ناراحت شدن😑😑 خودِ آئیش هم با جنبه بود هم استقبال کرد؛ اونوقت بعضی دوستان ناراحت شدن😆

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

رامبد تو سری اول خندوانه حق خوری کرد الان هم  داره همین کار و میکنه با نظراتش .

سری اول واضح حق خوری کرد الان با حرفاش و نظرات الکی داره این کارو میکنه

خدایا میشه امام زمان زودتر بیاد .ممنون😍😍