2777
2789
عنوان

خندوانه دیشب و نظرات عجیب نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 130 پست

دلسوزی آییش بدرد عمه اش میخوره، آخه جلو میلیونها بیننده باهاش تند حرف بزنه فقط باعث تحقیر وحید شد

رامبد جوان هم نباید میرفت جفت وحید از آیت تعریف عجیب غریب بکنه، وحید هم ساده است خودشو باخت، کلا رامبد جوان یه جا گفت اصلا تحمل باخت رو ندارم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

چرا هر کی طرفداره ایته فکر میکنه طرفدارای وحید از رو دلسوزی رای میدن اخه؟ بنظر من وحید واقعا خنده دارتر اجراکرد. هر کی هم رای میده بهش شاید بیشترشون بخاطر بامزه بودنشونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هر کی طرفداره ایته فکر میکنه طرفدارای وحید از رو دلسوزی رای میدن اخه؟ بنظر من وحید واقعا خنده دا ...

اره دقیقا همینه من اصلا به گریه هاش واینا کاری ندارم،اجراشو دوست داشتم وخندیدم

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.

والا من اصلا به ایت نتونستم بخندم، اصلا میاد رو صحنه ذوقی برا دیدنش ندارم

ولی وحید بانمکه، واقعا دوسدارم بازم اجرا کنه،باید روی اعتماد بنفسش کار کنه

اصلا بحث احساسات یا ترحم نیست

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

به نظر من کار رامبد اصلا خوب نبود که جلوی وحید انقد از ایت تعریف کرد یه جوری استرسش رو چند برابر کرد

ولی این کارش از عمد هم نبود که مردم بهش حمله کردن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

وای وای منممممم

دیشب نشد ببینم ولی هی میخوندم تاپیک پشت سر تاپیک علیه جوان

گفتم ای بابا چیکار کرده یعنی

بعد صبح تکرارشو دیدمـ منتظر ی حرکت بد بودم

یعنی ایــن همه گله و شکایت فقط بخاطر تعریفای رامبد از ایت بود این کجاش بد بود واقعأ؟؟؟

من بحثم سر شرکت کننده ها نیست قطعأ هردو توانایی هایی دارن حالا اونی هنرمنده که بتونه استفاده کنه

وقتی وحید اینقدر روحیه اش ضعیفه ب هر دلیلی ب ایت یا ب رامبد یا ب اییش چ ربطی داره

من خودم ادم احساساتی ام ولی دیگه نباید بی انصاف باشیم 

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...