2777
2789
عنوان

خندوانه دیشب و نظرات عجیب نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 130 پست

رامبد جوان خیلی رقابت جو و حسود هست حرفهای پشت صحنه ش بطور خیلی زیرکانه بود و وحیدو داغون کرد

محمد جواد رضایی هم که وسطاش کمی یادش رفت مثل وحید که کلا فراموش نکرد درسته فرصت دوباره به محمد جواد ندادن ولی رامبد از دوربین خندوانه بارها استفاده کرد و محمد جوادو پشت صحنه نشون میداد که داره برای بچه ها دعا میکنه و وان یکاد بهشون میبنده اینکارا برای این بود که محمدجواد رای بیاره

کسی که خیلی ریز بین باشه اینارو میفهمه

اجرای ایت بی غم هم کاملا به درد تئاتر میخوره و اصلا کمدی نیس

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که شکست میخوره وروحیش داغونه رو نباید داغون تر کرد اون زمان حداقل به دلگرمی نیازداره بعدا میشه ح ...

دقیقا فقط ادمای احساسی درک میکنن که وحید چقدر خورد شد شخصیتش، آییش خیلی بد بهش گفت تو فلانی و ایت فلان.. میتونست وقتی خودشونن بدتر از این اصلا صحبت کنه تا بخودش بیاد نه جلوی دوربین 😕خیلی دلم سوخت برای وحید

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
اشكان خطيبي هم خيليييي دل نازكه رامبد ردش كرد رفت گفت ديگه نداشته باشيمش!!اجراداشت اخه   &nb ...

کیو رد کرد

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
کسی که شکست میخوره وروحیش داغونه رو نباید داغون تر کرد اون زمان حداقل به دلگرمی نیازداره بعدا میشه ح ...

نه تقصير ائيش هس نه هيچ كس ديگه

فقط تقصير اونيه كه اجازه داده اون بخش كه ائيش وحيد رو دعوا كرد رو پخش كردن

بنظرم آئيش اومد تو اتاق يواشكى وحيد رو دعوا كنه اما اونا برداشتن پخشش كردن

خيلى كار زشتى بود

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

من‌هم الان دیدم،انصافا بد برخورد نکردن و آییش هم از روی دلسوزی اون‌ حرفارو‌ زد و بغض کرده بود!!

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
آشفته نبود؟! چهارتا جمله مرتبط به هم نگفت هی ازاین شاخه به اون شاخه نه موضوع داشت نه اغاز و پایان شر ...

همه چیش بهم مرتبط بود.و اجرای در لحظه اش هم عالی بود.

خدایا میشه امام زمان زودتر بیاد .ممنون😍😍
نه تقصير ائيش هس نه هيچ كس ديگه فقط تقصير اونيه كه اجازه داده اون بخش كه ائيش وحيد رو دعوا كرد رو پ ...

دیگه ائیش بعد اون همه کار باید دوربین به اون گندگی رو جلوش تشخیص بده 😁😂

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 
دقیقا فقط ادمای احساسی درک میکنن که وحید چقدر خورد شد شخصیتش، آییش خیلی بد بهش گفت تو فلانی و ایت فل ...

اون دوربين كه دوربين پشت صحنه بود به راحتى ميشد اين قسمت رو پخش نكرد

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

اگه خنداننده شو قبلی رو دیده باشین اونجا رامبد کاری کرد یکی از گروه خودش بالا بیاد یعنی یه چیزی گف که حاضرین در استودیو به تیم خودش رای دادن

اونموقع حق یکی از بچه های اشکان ضایع شد و خیلی ناراحت شدن

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 
اره

پ چرا تو‌پیج خندوانه تگش نکردن

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
رامبد جوان خیلی رقابت جو و حسود هست حرفهای پشت صحنه ش بطور خیلی زیرکانه بود و وحیدو داغون کرد محمد ...

درستع پشت صحنه از ایت تعریف کرد رامبد ولی انصافا کدوم مربی در طول این شب ها از گروه خودش تو پشت صحنه تعریف نکرده ؟ همشون تعریف میکنن

الان همه انقد حساس شدن تعریف رامبد و غیراخلاقی میدونن و این انصاف نیس

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

ائیش تند می ره اما از روی دلسوزی بود حرفاش ، ولی خب نباید به نظرم جلوی دوربین در این حد واضح می گفت

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪