2777
2789

سلام دوستان

دیشب من خندوانه رو ندیدم . اینجا عده ای چنان جبهه ای گرفتن علیه رامبد و اییش که من گفتم واااای بببین چه بی جنبه بودن اونا و چه جق خوری کردن. امروز تکرارشو دیدم

واقعا و انصافا رامبد و اییش عالی بودن. خوب حمایت کردن خوب با وحید جدی بودن که ب خودش بیاد ...همه رفتارها خوب بود

چطور بعضیا راحت رامبد و اییش و ب بی اخلاقی متهم کردن ؟ ما تو ایران مشکلمون همینه همیشه

احساسی هستیم

دعوا و جدیت اییش بهترین اموزش بود برا وحید

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اون قسمت تو اتاقو دیشب ندیدم. شوهرم کانالو عوض کرد امروز رفتم دیدم که خیلی بزرگنمایی کردن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
موافقم باهات استارتر 

باور کن من قبل اینکه تکرارشو ببینم میخواستم ب وحید رای بدم. وقتی تکرار و دیدم فهمیدم انصافا رامبد و اییش ک اصولی و منطقی بودن و اتفاقا چون دلشون میسوخت ب وحید اونطور برخورد کردن و خب وحید هم مسلط تر بود. البته وحید هم خیلی بامزه است کلا

کاملا با شما موافقم😏

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

ب نظر من واقعا آیت بهتر بود

مهم اینه توی شرایط سخت محک بخورن چهار خط پشت سر هم یادش نموند وحید

من دلم سوخت اما منطقی باشیم 

هر کی گریه کنه که نمیشه گفت حق با اونه

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
ولی آییش واقعا بد حرف زد بنظرم میتونست با لحن ارومتری انتقاد کنه 😕😕

ب نظرم فقط همین قدر جدیت میتونه وحید و بزرگ کنه از نظر حرفه ای

وااااقعا من فکر کردم با پسره یقه گیری کردن انقدر خانمهای محترم فحش دادن .

امروز تکرارشو دیدم .

خوب طرف از اول کوه استرس بود میتونست یه آرامبخش بخوره که اضطراب نگیره ‌

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

منم میگم ب خاطر حرف رامبد نبود بخاطر این ک تو تصوراتش مردم ب اجراش میخندیدن ولی وقتی دید خنده ها کمه خودشو باخت.خیلی روحیه حساسی داره نباید انقد سریع گریه کنه.ولی هنوز میگم آییش خیلی تند برخورد کرد اگ فرصت دوباره گرفت و انصافا هم خوب اجرا کرد نباید این مدلی برخورد میکرد اونم جلو این همه بیننده تلوزیون

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

اجرای دومش خیلی خوب بود وحید.اصلا آشفته نبود.

رامبد نظرش فقط برا گروه خودش خوبه که بره بالا.

آییش هم از اول با گروهش خوب نبود و اعتماد بنفس بهشون نمیداد.بعد اجرای دومش خیلی با وحید بد حرف زد.

خدایا میشه امام زمان زودتر بیاد .ممنون😍😍
ب نظر من واقعا آیت بهتر بود مهم اینه توی شرایط سخت محک بخورن چهار خط پشت سر هم یادش نموند وحید من ...

حالا ایت و وحید ب کنار 

اینجا چنان اییش و رامبد و فحش دادن من گفتم حالا چیکار کردن

خداییش خوب بودن