2777
2789
عنوان

توافقی جداشم یا با دادگاه

562 بازدید | 22 پست

سریه دعوا خوردیم بهم الان عقدم .هرچی التماس کردم نخواستنم و خیلی عذابم داد.و سه ماهه ولم کرده مهرمو نفقمم گذاشتم اجرا.خسته شدم توافقی جداشم؟؟؟؟کیا تجربه دارت

اگه اعصاب دادگاهو داری وقتشم داری که برو تا به یجایی برسی 

ولی اگه اعصاب و روانتو دوس داری باش توافق کن 

خیییییلی دادگاه طولانی میشه یه نفر میگفت ۲۰سالم بود عقد کردم ۵سال عقدبود اومده بود جداشه ۵سالم بود میومد دادگاه شوهدش ممنوهپع الخروجش کرده بود انقد اذیتش کرده بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه مهریه ات رو بگیر بزار اذیت شه منم دارم مهریه ام رو اجرا گذاشتم پس فردا نوبت دادگاهمه ، از ترس پول دم به دقیقه تهدید میکنه

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
نه مهریه ات رو بگیر بزار اذیت شه منم دارم مهریه ام رو اجرا گذاشتم پس فردا نوبت دادگاهمه ، از ترس پول ...

شما مهریه تون رو اجرا گذاشتین؟ چند جلسه تا حالا دادگاه رفتین؟

مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن

واسه توافقی هم باید دادگاه بری

من سال ۹۰ تو عقد جدا شدم توافقی ده روزه جداشدیم همه چیم بخشیدم فقط خواستم ازدستش راحت شم.ازمن بهت نصیحت وقتی الان تو عقد به مشکل حاد خوردی بذارش کنار.تو زندگی بحث پیش میاد اما واقعا بعضی آدما خیلی کله خرن نمیشه باهاشون کنار اومد

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

معلومه كه بايد مهريه اتو بگيرى مهريه واسه همين روزاست 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
نه مهریه ات رو بگیر بزار اذیت شه منم دارم مهریه ام رو اجرا گذاشتم پس فردا نوبت دادگاهمه ، از ترس پول ...

خانوم میشه باهم حرف بزنیم راهنماییم کنی اگه دوس داری بهم بگو تلگراممو بدم خواهش میکنم