2777
2789
عنوان

یه خانم موفق درتمام زمینه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 77 پست

به نظر من اولین کار آوردن برنامه ها روی کاغذ هست 

بعدش هم اولویت دادن به اونها 

چون هم زمان نمیشه هم کلاس ورزش رفت هم زبان خوند هم موسیقی یاد گرفت هم دانشگاه رفتو......

میشه ها ولی از هیچ کدوم نتیجه کامل رو آدم نمیگیره در هر برهه از زمان به یکی از اهداف باید بیسترین اهمیت رو داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از شب شروع بشه 

خواب کافی 

موقع استراحت وسوسه نشیم گوشی رو برداریم تو فضای مجازی بگردیم 

اراستگی خودمون و تمیز  ومرتب کردن خودمون خونه بچه هامون 

غذا سر وقت اماده بودن به خاطر این که ارامش داشته باشیم 

کم تو سایت بگردیم 

ورزش کنیم 

به فکر ارامشمون باشیم 

ارامش و اسایش با توکل بر خدا 
در مورد کارهای منزل یه تاپیک هست که قدیمیه و فعال هم هست ، خودم تازه پیداش کردم، اگه دوست داشته باشی ...

لینکشو میذاری لطفا عزیزم ؟

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
اممکنه استارتر ناراحت بشن، اگه میخواین درخواست دوستی بدین خصوصی براتون بفرستم

درخواست دادم عزیزم❤

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
قبول کردم حالا چطوری پیام خصوصی بدم؟😅

😅😅😅😅 من بهتون پیام دادم

اون بالا رو پاکته بزنید پیامه من باز میشه همونجا بفرستین❤

من یه سری از کارهایی رو که دوست دارم تو روز انجام بدم نوشتم و زدم به درب یخچال اما دریغ از تیک خوردن یکیشون....

خیلی خیلی تنبل شدم،نمیدونم چیکار کنم

بیش از آنکه در انتظارش باشی دوستت دارم...

اول از همه اینه که برنامه ی فردارو از صب قبل مرور کنی

شب زود بخوابی

صب دیگه 9 بیدارباشی تا 11 جمو جور کنی و صبحانه و اماده برای اشپزی شی

ناهارتو ک درست کردی و خوردی سریع همون موقه ظرفاتو بشوری و اشپزخونتو مرتب کنی

خب یکم استراحت کنی

بعدش ماسک های زیباییتو بزنی.به نظافت خونه برسی مثلن لباس شستن گردگیری،نظافت بچه

بعدش یکم ورزش و رقص کنی 

بعدشم حمام و لباساتو تعویض کنی برای آومدنه شوهری اماده شی😍😍

البته من این وسطا خیلییی کارای دیگم میکنم من. مثل چک کردن گوشی و مجازی.مث اموزش زبان ب پسرم. مث لاک زدن ناخنهام.مث بازی با پسرم.و غیره...

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم