2777
2789
عنوان

یه خانم موفق درتمام زمینه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپيك خوبيه برا من الان اولويت بيشتر كنكور سال بعده پس برنامم طبق اونه معمولا هر دو ساعت مطالعه يه ساعت كاراي خونه رو انجام ميدم و نيم ساعتم تو وقت ديگه شروع ب رقصيدن كردم چون نميخوام باشگاه برم و هزينشو ميدم ب كتاب اي درسي پس تو زمينه كاراي خونه و ورزش برنامه اي داشتين من هستم بقيه چيزا با بقيه دوستان برا رسيدن ب پوستامون كاري ك هم كم هزينه و وقت زياديم نبره ماسك يخه ك ميخوام شروع كنم هر روز ده دقيقه

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

از7صبح تا12 شب ما17 ساعت زمان داریم

2ساعت آشپزی

2ساعت خوردن صبحانه وناهاروشام و...

2ساعت نظافت خونه

نیم ساعت کتاب خوندن

نیم ساعت ماسک صورت

نیم ساعت ورزش وپیاده روی

نیم ساعت کارهنری جدید

نیم ساعت یادگیری لغت انگلیسی

نیم ساعت تفریح

1ساعت استراحت نیمروزی

1ساعت نت گردی

بازم6ساعت دیگه داریم.ضمناهرکدوم ازاینا یه برنامه جزیی ترمیخواد.کسی مایل بودبگه باهم شروع کنم وگرنه مجبورم خودم واسه خودم برنامه بنویسم

تولدیکسالگی گل پسرم
از7صبح تا12 شب ما17 ساعت زمان داریم 2ساعت آشپزی 2ساعت خوردن صبحانه وناهاروشام و... 2ساعت نظافت خو ...

من خیلییی درگیرم 

اما تاپیکت باعث شد بخودم بیام 

الان تصمیم گرفتم روزی یدونه سینمایی زبان اصلی بیینم و حداقل نیم ساعت لعت ک قبلا مبخوندمو ادامه بدم‌از فردا شروع میکنم ایشالله

لغت از ۵۰۴ یا ۱۱۰۰ میخونی؟

۵۰۴ گلم 

لغت خوندن بی فایدس مگ اینک کنارش سریالم ببینی و متن هم بخونی 

من هنوز هییچ وقت نشده تصمیمم رو با اراده انجام بدم 

موندم چطور زبان یاد بگیرم 😄😄😄