2777
2789
عنوان

یه خانم موفق درتمام زمینه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 77 پست
منم هستم فقط کاش یه برنامه یا ایده ای اولش میدادین که قراره دقیقا چطوری تاپیک رو پیش ببرید

میخوام باهمدیگه فکرکنیم یه برنامه جامع وخوب داشته باشیم باهاش پیش بریم

تولدیکسالگی گل پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درقدم اول لطفاهمه فکرکنن توچه زمینه هایی کارکنیم تاعصرهمه بنویسن طبق اون یه برنامه بنویسیم

مثلا

نظافت وتمیزی خونه

رسیدن به خودمون

آشپزی

کارهنری

تناسب اندام

کتابخوانی

و... 

تولدیکسالگی گل پسرم
ممنون شمالطف دارین. ولی اگه برنامه ریزی باشه به همه کارامیرسیم به اینجاهم میرسیم

دقیقا. من یه خانم شاغلم. بچه 2 ساله دارم. کار بیرون. کار خونه. دخترم. همسرم. در نهایت خودم. فیلم دیدن. استخر. کتاب خوندن. خرید خونه ادم باید از وقتش استفاده کنه نباید راکت موند

به نظرم اول از همه باید برنامه خوابمونو تنظیم کنیم 

واقعا وقتی خواب تنظیم بشه تغذیه و لاغری در کنارش حتمی هست، در ضمن کاملا دقیق میشه رو ساعتهای دیگه بدون خستگی برنامه ریزی کرد، ولی وقتی بچه شیر خوار داری و تا صبح هزار بار برای شیر دادن بیدار میشی چاره چیه؟😭😭😭

من قبلا اینطوری بودم.هم کار،هم درس،هم ورزش وهم تفریح ومهمونیمو داشتم ولی از وقتی که باردار شدم بخاطر شرایطم مجبور شدم خونه نشین بشم و با این حال بازوقت کم میارم😅

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که بمن عطا کردی شکرت🌹🌹
درقدم اول لطفاهمه فکرکنن توچه زمینه هایی کارکنیم تاعصرهمه بنویسن طبق اون یه برنامه بنویسیم مثلا نظ ...

در مورد کارهای منزل یه تاپیک هست که قدیمیه و فعال هم هست ، خودم تازه پیداش کردم، اگه دوست داشته باشید لینکش رو بزارم

در مورد کارهای منزل یه تاپیک هست که قدیمیه و فعال هم هست ، خودم تازه پیداش کردم، اگه دوست داشته باشی ...

فقط کارمنزل نه.من دوست دارم توهمه زمینه هاپیشرفت کنیم خانم گلا

تولدیکسالگی گل پسرم