خانماهرکی پایه هست بیادباهم شروع کنیم یه برنامه ریزی دقیق وجامع.که هم به خودمون برسیم.زیباییمون.کتاب خوندنمون.تفریحمون.آشپزیمون.رسیدن به خانواده وسلیقه وتمیزی خونمون.همه به جای خودباشه ویکی روفدای اون یکی نکنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون شمالطف دارین. ولی اگه برنامه ریزی باشه به همه کارامیرسیم به اینجاهم میرسیم
دقیقا. من یه خانم شاغلم. بچه 2 ساله دارم. کار بیرون. کار خونه. دخترم. همسرم. در نهایت خودم. فیلم دیدن. استخر. کتاب خوندن. خرید خونه ادم باید از وقتش استفاده کنه نباید راکت موند
به نظرم اول از همه باید برنامه خوابمونو تنظیم کنیم
واقعا وقتی خواب تنظیم بشه تغذیه و لاغری در کنارش حتمی هست، در ضمن کاملا دقیق میشه رو ساعتهای دیگه بدون خستگی برنامه ریزی کرد، ولی وقتی بچه شیر خوار داری و تا صبح هزار بار برای شیر دادن بیدار میشی چاره چیه؟😭😭😭
من قبلا اینطوری بودم.هم کار،هم درس،هم ورزش وهم تفریح ومهمونیمو داشتم ولی از وقتی که باردار شدم بخاطر شرایطم مجبور شدم خونه نشین بشم و با این حال بازوقت کم میارم😅