2777
2789
عنوان

یه خانم موفق درتمام زمینه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط کارمنزل نه.من دوست دارم توهمه زمینه هاپیشرفت کنیم خانم گلا

یه تاپیک هم هست در مورد خودسازی، البته خودم هنوز کامل نخوندمش، اسمش هست من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم، دوستانی که اون تاپیک رو راه انداختن تو چند تا تاپیک دیگه بودن و خیلی تاپیکهای دیگشون خوب بود، چون خودم هنوز کامل نخوندمش نمیدونم دقیقا چطوریه اگه دوست دارید به اون هم یه سر بزنید برای ایده

آفرین عزیزم.پس کمکمون کن

من صبحاک ازخواب پامیشم میرم پیاده روی،یاباشگاه یه صبحونه خوب درست میکنم وحتمامیوه میخورم ک قشنگ انرژی داشته باشم،،بعدکارای خونه روانجام میدم همه روباهم نه ک خسته شم تیکه تیکه کارمیکنم ویه اهنگ شادم حین کارکردن میذارم😂بعدش شروع میکنم ب خودم رسیدن حموم میرم لاک میزنم،ب موهاوپوستم میرسم ماسک میذارم،بعدناهارم استراحت،عصرم گردش وکارای بیرون شبم شام حاضرمیکنم وظرفای طول روز ولباسارومسپرم ب ماشین واخرشب اتوکردنیارو اتومیکنم،ب خودم میرسمو ماسک وکرمای شب وبعدلالا،،این تقریبابرنامه هرروزمه انقدرتکرارکردم عادتم شده

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

باید از چیزای کم شروع کنی 

مثلا الان روزی ده دقیقه وقت بذاری برا یادگیری زبان و رفته رفته بیشترش کنی یا همینطور ورزش از تایم کمتر شروع کنی که خسته نشی نذاری کنار همیشه آهسته و پیوسته ادامه بده اینطوری هر روز که پیشرفت کنی کلی ذوق میکنی

تازه من وسطای برنامم کیک ودسرواین چیزام درست میکنم،سرکارم میرم

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

بعضی ها انرژی آدم رو میگیرن چون دوست دارن همه رو هم سطح خودشون پایین نگه دارن اولین مرحله دوری از اوناست

و با آدمای با انگیزه دوست بودن هست نه اینکه بخوای رقابت کنی اما زندگیت رو جهت دار میکنن این أدما