2777
2789
عنوان

جوجه ام میشه بیاین خواب عجیب دیدم

197 بازدید | 25 پست

سلام ممنون بابت وقتی ک برام میذاریدو میخونید💜

ببخشید اگه طولانی شد خواستم همشو تو پست اول بگم که قطره چکونی نشه🙂

بچه ها خواب دیدم توخونه تنهانشستم باگوشی بازی میکردم ولی همش احساس میکردم یه نفر دیگم توخونه هستو تنها نیستم سرمو بلند کردم ودیدم گوشه خونه یه چیزی توهوا معلقه وداره منو نگاه میکنه حسم میگفت شیطانه یاجنه😑خیلی قیافه ترسناکی داشت وهمینجور ک بهم خیره شده بود نزدیکم میشد😱
منم از ترس گریه میکردمو جیغ میزدم، توخونه افتاد دنبالمو میخواست بگیرتم😢😢دیدم اگه توخونه بمونم نمیتونم از شرش خلاص شم وباتمام توانم دوییدم تو کوچه
همینجور ک میدوییدم یه اقاییو دیدم که وسط کوچه وایساده بود ومنو نگاه میکرد نزدیکش ک شدم یه چهره ی بسیار زیباو نورانی داشتن، ریشای مرتبو مشکی خلاصه که واقعا چهره ی آرامش بخشی داشتن حس میکردم یکی از شهدان وقتی رسیدم بهش روبه روش وایسادم واون آقا سربنده یازهرایی که سبز رنگ بودو به پیشونیش بسته بود رو باز کردو داد به من واقعا میتونم بگم تو صدم ثانیه انقدر آروم شدم انقدر آرامش بهم دست داد که همه ی ترسام به یک باره فروکش کرد

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

بچه ها میدونین تعبیرش چیه؟؟

نظرتون چیه درمورد خوابم؟؟

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه خواب خیلی عجیب دیدم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
از گوشیت دوری کن ب اعمالت برس 

😢

منم یه خواب خیلی عجیب دیدم

از برا من عجیب تر😰

از برا من عجیب تر😰

اره

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
احیانا واسه بارداری اقدام نکردی

بله عزیزم اقدامم

من هم خواب دیدم مار سفید و خاکستری لای کتاب هست کتاب رو بستم در اتاق رو بستم اما باز کردم داشت میومد ...

منم چندوقت پیش عقرب دیدم😨

بله عزیزم اقدامم

پس انشاالله بارداری.مرد ریش دار دیدن تو خواب به پسر دار شدن تعبیر میشه.مخصوصا که اون سربند سبز رنگ خودشم بهت بخشیده

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
پس انشاالله بارداری.مرد ریش دار دیدن تو خواب به پسر دار شدن تعبیر میشه.مخصوصا که اون سربند سبز رنگ خ ...

واقعا😍😍چقد خوبه اگه اینطوره

واقعا😍😍چقد خوبه اگه اینطوره

موعدت کیه اگه بیبی زدی بهم خبر بده خوشحال میشم

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

جوجه جون تعبیر خوابت اینه که پیشی میاد میخورت😂

ولی جدا از شوخی صدقه بذار و به فال نیک بگیر تا خوب تعبیر بشه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**