2777
2789

بیماری پا در دهان… این آدم با یک ژن اشتباهی در دهانش متولد شده‌است. این تصویر واقعی است.

نوروفیبروماتوسیس: یک اختلال ژنتیکی که رشد سلول‌ها را در سیستم عصبی متوقف می‌کند و باعث می‌شود تومورها بافت‌های عصبی به‌وجود بیاورند. این تومورها ممکن‌است هر جایی در سیستم عصبی شما رشد کنند؛ برای نمونه درمغز شما، ستون فقرات‌تان و عصب‌هایتان. نوروفیبروماتوسیس معمولا در کودکی یا سال‌های آغازین بلوغ مشاهده می‌شود.

پروگریا: یک اختلال ژنتیکی بسیار نادر که موجب پیدایش نشانه‌های پیری در سنین بسیار پایین می‌شود.

یک اختلال نادر و موروثی که بیماران را در در خطر عفونت شدید به اچ‌آی‌وی قرار می‌دهد. این اختلال در بیشتر موارد از راه‌های مقاربتی، اتوزومال مغلوب و اتوموزال غالب منتقل می‌شود.

والدین این پسر با توانایی عجیب در سن 2 سالگی واقعی با تشخیص بیماری رتینوبلاستوما نوعی سرطان چشمی توسط پزشک متوجه شدند که خیلی زود فرزندشان نابینا خواهد شد ، او بینایی هر دو چشم خود را در اوایل نوجوانی از دست داد . در سن 5 سالگی شروع به ایجاد ارتباط با دنیای اطراف از طریق موسیقی و صدا کرد و کم کم با کمک ایجاد صداهای کوتاه با زبانش با دنیای اطراف خود ارتباط برقرار کرد دقیقا مثل خفاش ها که این کار را برای پژواک انجام می دهند. نابینایی بن مانعی برای او نبود و او همواره به فعالیت ها و بازی های مورد علاقه اش مثل خود ویدیوگیم، دوچرخه، اسکیت و بالا رفتن از درخت را ادامه می داد تا اینکه در سن 16 سالگی براثر بیماری سرطان جان خود را از دست داد.

راه رفتن روی آب ها برای شی لیلیانگ جادو نیست. این راهب شائولین 125 متر روی آب راه رفته و در سال 2015 رکورد ثبت کرده است.

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

ما نیز باور کردیم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که چیزی نیس بدتر از اینا دیدم

مرد پوست حبابی 

یا تو گوگل سرچ بزن دوقلوهای بهم چسبیده ببین چه ناهنجاریهای وحشتناکی میاره

یا بزن تو گوگل انسان های عجب الخلقه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بیماری نوما

بیماری میکروبی وبه سرعت پیشرونده که اغلب به نام بیماری "قانقاریای دهان" مشهور است.

هیدروسفالی

این یک بیماری است که از ویژگی های اصلی آن تجمع بیش ازحد مایع در مغز است.

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم