2777
2789
عنوان

دعوای دیشب منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق دارى ناراحت شى،خوبى و محبت كردن به كسايى كه قدر نميدونن بى احترامى به خودته

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
منم از این که اخم و تخم کرد خیلی خیلی ناراحت شدم بخدا محبت من فراتر از این چیزا بود خیلی طولانی میش ...

ايشون بايد .وظيفشون رو در قبال خانوادشون انجام بدن 

اينكه در قبالش توقعي هم دارن يا نه ، به خودشون و مناسبات خانوادگيشون مربوطه، شايد اصلا اگر خواهرشون فحش هم بهشون بده ايشون باز رسيدگي كنن 

اما نه ميتونن اين توقع رو از شما داشته باشن و نه حق دارن بابت اومدن خواهرتون به خونه شما اونم براي دو روز وقتي خواهشون سالها موندن رفتار زشتي نشون بدن 

حد و حدود رو اينجا بايد تعيين كنيد . كاملا منطقي ، از اينم كوتاه نيايد

از قدیم گفتن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند بنظرم شماهم همین روالو ادامه بده شوهرتم باید بابت رفتارش تنبیه بشه اینکه اصلا به روی خودت نیار.دعوا نکن اما توام خنثی باش .

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.

من جای تو بودم به خواهر شوهرم زنگ میزدم ولی همزمان در مورد رفتاراشون با شوهرم حرف میزدم و ازش میخواستم که بهشون گوشزد بکنه بعضی حرفا و کاراشونو. حالا گذشته ها گذشته. به نظرم الان بهتره اگه میتونی دوباره زنگ بزنی بهشون. ولی بعد کم کم سطح توقعاتشونو بیارین پایین.

بی خیالشون شو به شوهرتم حالی کن که تو ازدواج نکردی که کار کنی میتونی حتی بکی کار کردن تو خونه هم وظیفه تو نیست چه برسه به اینکه واسه سه نفر همزمان کار کنی اونام باید شرمنده میشدن وقتی از خونت رفتن میزنگیدن که ببخشین زحمتتون دادیم یا لااقل یه کادو میگرفتن وظیفه شما هم نیست که بیان وارد حریم خصوصی شما و شوهرتون بشن شوهرتونم اگه این چیزا حالیش نمیشه ببخشید ها شما رو با خدمتکار خونش و خانوادش اشتباه گرفته خودتو ناراحت نکن دعوتشکنم نکن اگرم شوهرت آوردشون خونه عین خودشون باهاشون رفتار کن. محبت زیادی آدما رو هار میکنه این همیشه یادت باشه 

اشتباه از خودت بود مگه آدم کسی رو تو زندگی شخصیش راه میده نهایت یه روز دوروز اصلا یه ماه.و اینکه شما ...

سال اول ازدواجم بود که اومد موند و منم نمیتونم رفتاری کنم که کسی با ناراحتی از خونم بره بیرون

و ایشون هم سواستفاده کرد از این موضوع

خدایا فقط عاقبت به خیری پسرم ازت میخوام...امین

خانما من نه که بخوام خودشیرینی کنم براشون نه هرکز عادت چنین رفتاری رو ندارم کلا روحیه مهربون و دلسوزی دارم 

و همین هم باعث شده سطح توقعاتشون بالا بره

خدایا فقط عاقبت به خیری پسرم ازت میخوام...امین
سال اول ازدواجم بود که اومد موند و منم نمیتونم رفتاری کنم که کسی با ناراحتی از خونم بره بیرون و ایش ...

اخه شما مبخای تو خونه با همسرت راحت باشی و اینکه حالا اومدن موندن باید اینقد شعور داشته باشن بدونن چه محبتی درحقشون کردی.عزیزم من تجربه بهم ثابت کرده اینجور آدما هیچ وقت نمیتونن بفهمن خوبی رو پس بیخیالشون شو تا اینجا که محبت کردی بیخیال شو از این به بعد مثل خودشون باهاشون رفتار کن.مادرشوهر منم دنیای خوبی رو بهش کردم ولی نفهمید بعد بیخیال شدم فهمیدم که ممیتونه بفهمه الان که خودمو میگیرم و مثل خودشون رفتار میکنم بهتر شده

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...