2777
2789

سلام خانوما 

من پس فردا میشه ی سال ک عروسی کردم و خونه خودمم

ی سال و نیمم نامزد بودم .تو این مدت حدودا سه سال خیلی با شوهرم مشکل داشتیم هم از نظر فرهنگی هم خیلی چیزای دیگ ک عصبی بود و خیلی اذیتم کرد محدود بودم و ت  اعتیاد افتاد البته نه کامل ولی خب  همه جوره کمکش کردم خودشو کشید بیرون 

چون ی سری رفتارامون بهم دیگ نمیخورد خیلی بحث و درگیری داشتیم ی موقع های من کم میاوردم ی موقع هایی شوهرم 

ولی بیشتر اون چون خیلی زود جوش بود عجول هیج موقع یاد نگرفت مشکل ک پیداکردیم درستش کنه با اینکه خیلی دوسم داشت (اینو میگم چون همه کار واسم میکرد هیچی واسم کم نمیزاشت نه تو محبت نه خرج و مخارج نه چیزای دیگ)ولی ی موقع هایی دیگ میزد به سیم آخر و چون سنش زیاد نبود آخرین راه ک جدایی بود و انتخاب میکرد منم ی موقع هایی دیگ خسته میشدم از همه چی از گیر دادنای الکیش 

سر چیزای بیخود بحث راه مینداخت

تو گذشتش مشکل داشت پدرش فوت شده بود و مادرش دوباره ازدواج کرد و درس و گذاشت کنار رفت دنبال کار از ۱۵ سالگی کار میکرد و با هزار جور آدم بیخود سروکار داشت 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه اینکه شوهرم نزدیک سه ماهه بیکار شده بود از شرکت بیرونش کردن شرکت تعدیل نیرو کرده بود ولی خب تو خونه پول بود اذیت نمی شدیم 

چند وقتی هم کار آزاد رفت تا بیکار نباشه 

هستیم عزیزم

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

بگو گلم

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

تا اینکه این اخریا شوهرم دیگ بی تفاوت بود و انگار همش دنبال دعوا بود و بهونه میگرفت 

مابین دعواها روز ای خوبم داشتیم

سه روز پیش با شوهرم یکم سرسنگین بودیم سر اینکه رفته بود بیرون دیر اومد خونه ولی گفت واسم مهم نیست ک ناراحتی 

منم هیچی نگفتم 

تا فرداش ک بازم تو خودش بود و عصبی ظهرش با دوستش و خانومش قرار‌گذاشته بود ک با هم بریم بیرون زنگ زد گفت آماده شو میام دنبالت بریم بیرون آماده شدم ک بریم 

رفتیم بیرون نصفه های راه بودیم منم هنوز ناراحت از روزای قبل ک دلم شکسته بود 

طوری ک شوهرم هر وقت میخواست خوب میشد هر وقت میخواست نه 

نصفه های راه دیگ شوهرم برگشت گفت میدونی واسم حکم چی رو داری تو این زندگی 

حکم نما رو داری 

یعنی فقط کنار می ارزشی نداری تو این زندگی منم عقده ی تمام روزایی ک ساکت شده بودمو درآوردم