ببخشید اگه ازواج مجدد برا زن بعد از طلاق خوبه چرا شما الان ازین که با یه پسر ازدواج کردید خوشحالید؟؟ ...
من خوشحال نیستم ناراحتم نیستم راستش امار طلاق انقد زیاده و متاسفانه یا خوشبختانه انقد داره عادی میشه که دیگه مهم نیست کسی که باهاش بودس طلاق گرفته یا نه دلیل طلاق گرفتن مهم تره و باید دلیلی باشه که زندگی اینده رو تهدید نکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم توی دوران عقد جدا شدم و دوباره ازدوام کردم بعدش...من تو دوران عقد رابطه جنسی نداشتم..همسر دومم اصلا واسش مهم نبود که من قبلا زن کس دیگه ای بودم..الانم میگه بهم که اگه ۱۰ بارم ازدواج کرده بودی بازم باهات ازدواج میکردم...
دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
عزیزم دوست من چند سال عقد بود بعدا متوجه شد شوهرش با چند تا دختر رابطه داره و جدا شد بعدم با یه آقایی که قبلا ازدواج نکرده بود ازدواج کرد الآن هم شکر خدا راضیه
مگه جنایت کردی که خواستگار نیاد.اگه زندگی باهاش سخته قبل عروسی جدا شو بهتره...مجردی بهتر از مردی هستش که دست بزن داره.من جدا شدم ی دخترم داشتم الان ازدواج کردم شوهرم اولین ازدواجشه