2777
2789
عنوان

تا حالا براي قد بچتون كاري كردين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28250 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر فرزانه روحانی شریعتی هستش ولی دکتر زهرا حق شناس اکباتان میشینه و خیلی بهتر و با دقت تر از دکتر ...

دکتر حق شناس نوبت دهیش،چه طوریه؟راحت وقت میده؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
[QUOTE=66326603]اگه تهرانی ببرش پیش دکتر زهرا حق شناس, فوق تخصص غدد کودکان و رشد و متابولیسمه. مطبش ...

آره عزیزم خیلی دکتر خوبیه. من اول بردم دکتر روحانی, ولی اصلا راضی نبودم, بعد بردم پیش دکتر حق شناس . 

شهرک اکباتان, خیابان اصلی فاز ۱, کوچه یاس, روبروی بلوک B1. تلفنش: ۴۴۶۴۱۶۸۶

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...
پس اين بلوغ زودرس چرته؟

والا دختر من بلوغ زودرس نداشت, خیلی لاغر بود و قدش هم نسبت به هم سنی هاش کوتاه بود. الان ۱۳ سالشه و قدش شده ۱۶۰. خیلی از دکترش راضیم.

من ۱۵۰ و همسرم ۱۷۱

ماشالله دخترتون خيلي خوبه ، بنظرتون تاثير همون امپولازبوده كه خوب رشد كرده دخترتون ؟؟ اسم داروهاي دخترتون رو ميگين ؟؟عوارض نداره ؟؟؟ ببخشيد توروخدا سوالام زيادشد اگه حوصلتون كشيد جواب بدين 😘

ماشالله دخترتون خيلي خوبه ، بنظرتون تاثير همون امپولازبوده كه خوب رشد كرده دخترتون ؟؟ اسم داروهاي دخ ...

آره عزیزم تاثیر هورمون رشدش بود. داروش دانمارکیه. آمپول نوردلیت. تا زمانی که زیر نظر متخصص استفاده میکنه و صفحات رشد استخوانیش بسته نشده هیچ ضرری برای بچه نداره. من خیلی تحقیق کردم. پیش ۴ تا دکتر بردم بعد تصمیم گرفتم هورمون درمانی رو انجام بدم. ولی شما ببر پیش دکتر حق شناس هر چی گفت خیالت راحت و انجام بده, ایشون عضو هیات علمی دانشگاه تهرانه, علمش به روزه, و خیلی با وسواس و دقت بچه رو بررسی میکنه, ضمن اینکه خیلی هم خوش برخورده.

آره عزیزم تاثیر هورمون رشدش بود. داروش دانمارکیه. آمپول نوردلیت. تا زمانی که زیر نظر متخصص استفاده م ...

خدا خيرتون بده من دنبال دكتر ميگشتم اتفاقا ... اخه چند روز پيش ديدم كه دخترم چند تا از موهاي زيربغل مشكي و بلند شدن خيلي ناراحتم ميگم نكنه بلوغ زودرس باشه 😔