2777
2789
عنوان

تا حالا براي قد بچتون كاري كردين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28240 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=66326603]اگه تهرانی ببرش پیش دکتر زهرا حق شناس, فوق تخصص غدد کودکان و رشد و متابولیسمه. مطبش اکباتانه. خیلی د ...[/QUOTEببخشيد دكترش خوبه من دخترم هشت سالشه و علايم بلوغ داره انگار 😔 دكتر خوبي هست چون دنبال دكتر ميگشتم ؟ كجاي اكباتان هست ؟فازچند ؟؟ممنون ميشم پاسخ بدين

براي بچتون دارو ميده؟

اول ببر پیش متخصص غدد . یه آزمایش میکیرن ازش 

بعد باید ببری متخصص ارتوپد یه عکس از مچ دستش میگیرن برا رشد استخوانی بچتون که ببینن با سنش تطابق داره یا نه 

بعد دکترش نظر میده که چه کاری باید بکنن 

لطفا دارویی چیزی ب پیشنهاد دوستان بهش ندید شاید اصلا نیاز ب اون دارو رو بجه ی شما نداشته باشه 

پسر منم ریزه میزه است .منم نگران قدشم  خانمها کسی متخصص غدد کودکان شرق تهران نمیشناسه؟

دکتر فرزانه روحانی شریعتی هستش ولی دکتر زهرا حق شناس اکباتان میشینه و خیلی بهتر و با دقت تر از دکتر روحانیه.

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...
اول ببر پیش متخصص غدد . یه آزمایش میکیرن ازش  بعد باید ببری متخصص ارتوپد یه عکس از مچ دستش میگ ...

ممنونم.اتفاقا ميخواستم ال آرژنين بدم كه وقتي عوارضش رو ديدم وحشت كردم😖😶

ميتونم بپرسم چطور بررسي كرد؟آزمايش داد؟

بله آزمایش داد یعنی یه صبح رفتیم آزمایشگاه یه نمونه خون گرفتن بعد یه قرص دادن و به فاصله 1 یایک و نیم  ساعت از هم دوتا نمونه دیگه گرفتن

پس اين بلوغ زودرس چرته؟

والا دختر من بلوغ زودرس نداشت, خیلی لاغر بود و قدش هم نسبت به هم سنی هاش کوتاه بود. الان ۱۳ سالشه و قدش شده ۱۶۰. خیلی از دکترش راضیم.

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...