2777
2789
عنوان

تا حالا براي قد بچتون كاري كردين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28240 بازدید | 56 پست
معمولا برای دوهفته بعد نوبت میده.

ممنون عزیزم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
آره عزیزم تاثیر هورمون رشدش بود. داروش دانمارکیه. آمپول نوردلیت. تا زمانی که زیر نظر متخصص استفاده م ...

سلام عزیزم

ببخشید میشه جواب سواله منم بدین؟

قبل از امپولا قد دخترتون چند بوده که حالا شده ۱۶۰ ؟

امپولا درد نداره ؟ دخترتون اذیت نمیشه وقتی اونا رو تزریق میکنه؟

دکتر گفته تا چه زمانی باید استفاده کنه؟

دختر من ۶ سالشه و خیلی ریزه هست دکتر گفته شاید لازم باشه براش هورمون رشد بنویسه....اما من خیلی ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دختر من بلوغ زودرس نداشت, خیلی لاغر بود و قدش هم نسبت به هم سنی هاش کوتاه بود. الان ۱۳ سالشه و ...

سلام دوستم   میشه لطفا جواب بدید قد اولیه بچتون چندبوده ؟ از چند سالگی تزریق کردید ؟ هر شب ؟ درد نداره ؟ هزینش ماهی چقدره ؟ عوارض نداره ؟  بعد از بلوغ بد هیکل نمیشن ؟  خواهش میکنم جوب بده و درخواسن دوستیمو هم اوکی کن ممنون

خداوندا هر سه فرزندم را به خودت میسپارم در همه حال محافظشان باش
آره عزیزم تاثیر هورمون رشدش بود. داروش دانمارکیه. آمپول نوردلیت. تا زمانی که زیر نظر متخصص استفاده م ...

خانم دکتر حق شناس خیلی خانم متشخص و با محبتی هستن، پسر من ۱ ماه و بیست روزه بود که بخاطر تنگی پیلور توی بیمارستان بهرامی عمل شد، با اینکه پسر من بیمار ایشون نبود ولی خانم دکتر حق شناس بدون هیچ توقعی و در اوج ناراحتی و افسردگیِ من، اومدن بالای سر پسرم و مثل یه مادر مهربون به من آرامش  ودلداری دادن، فردای عمل هم باز اومدن و حال پسرم رو پرسیدن و مثل یه فرشته ی مهربون بهم کلی روحیه دادن، من حتی ایشون رو نمیشناختم و نمیدونستم که ایشون خودشون هم از اساتید بزرگ پزشکی هستن، هیچوقت محبتشون رو توی اون وضعیت فراموش نمیکنم 

دکتر زهرا حق شناس اصلا دکتر خوبی نیست برای رشد بیچاره خواهرم از تو سایت تعریفشو شنید ودخترشو برد تحت نظرش باشه دخترش هشت سالش بودنگو بلوغ زودرس داشته این خانم نه آزمایشی نوشت براش نه چیزی بنده خدا یک ماه به تولد ده سالگیش مونده پریود شده با قد۱۴۷ خواهرمو شوهرش قدشون خیلی بلنده واین خانم الکی توسایتها از خودش تعریف میزاره چون خواهرم تو مطبش از هرکی پرسیده بود همشون به سایتها اعتماد کردن واومده بودن خدا ازش نگذره

دکتر زهرا حق شناس اصلا دکتر خوبی نیست برای رشد بیچاره خواهرم از تو سایت تعریفشو شنید ودخترشو ب ...

ای وااای

..تو بی نهایتی خدای من..هزاران بار شکر که محمد کوچولو بهم دادی..۱/۱۱/۹۷بهترین روزیکه تورو به آغوش کشیدم

اخه پیش کی ببریم هر جا میخوایم بریم میگن تبلیغ الکیه تو رو خدا اینجا تبلیغ نکنید مردم با هزار امید از راه دور میان 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
آره عزیزم خیلی دکتر خوبیه. من اول بردم دکتر روحانی, ولی اصلا راضی نبودم, بعد بردم پیش دکتر حق شناس . ...

سلام خانومی دکتر حق شناس بزای دخترتون امپول رشد تجویز کردند؟ تجویز دکتر حق شناس برای دخترتون چی بود از چندسالگی بردید پیش ایشون