اول با هویج فلفل دلمه پیاز سیر و مقداری اب و ادویه های نمک فلفل سیاه اویشن ادویه کاری زردچوبه زنجبیل بذار بپزه نیم پز ک شد ی مقدار ماشعیر رو سیر توش رنده کن با تخم مرغ ی دونه خوب بزنش بعد مرغارو بزن تو این بغلطون تو ارد سخاری تو ظرف گود روغن داغ و زیاد سرخ کن با حرارت کم حالا اون اب مرغ رو صاف کن با صافی ابش رو بریز تو قابلمه رب بزن و کمی ورمیشل یا همون رشته سوپ البته ماکارونی هم خوب میشه توش ولی اونوقت باید اب اضاف کنی تا بپزه یا از قبل بپزی ماکارونی رو حالا ی مقدار ریحون بنفش خشک بریز تو اب مرغ و یکم هم پودر موسیر بریز ی مقدار هم زعفران اب کرده بریز ازش بچش اگه ادویه کم بود باز بریز برای تزیین مرغ هم پیاز حلقه ای فلفل سبز فلفل دلمه ای و زرشک رو تفت بده و تزیین کن باهاش
برای پلو هم سه قاشق پر ماست ی دونه تخم مرغ کلی زعفرون ی مقدار گل محمدی خشک و ی مقدار اویشنو فلفل سیاه کم باشن اینا رو باهم بزن نمک و روغن هم بریز توش برنجتو خاستی ابکش کنی برنجو با این مواد قاطی کن ته قابلمه باز روغن بریز و ته چینو بریز قابلمه حتما نچسب باشه و دمکن فراموش نشه بعد برگردون تو دیس گرد و با زرشک تزیین کن سوپشم جدا سرو میشه برا کنار مرغا سیب زمینی هم میشه سرخ کرد نوش جان
قبلا تو تایپیک گداشتم باز خودم تایپیک زدم همه ببینن