2777
2789
عنوان

اموزش پخت مرغ و ته چین عالی +عکس

424 بازدید | 14 پست

اول با هویج فلفل دلمه پیاز سیر و مقداری اب و ادویه های نمک فلفل سیاه اویشن ادویه کاری زردچوبه زنجبیل بذار بپزه نیم پز ک شد  ی مقدار ماشعیر رو سیر توش رنده کن با تخم مرغ ی دونه خوب بزنش بعد مرغارو بزن تو این بغلطون تو ارد سخاری تو ظرف گود روغن داغ و زیاد سرخ کن با حرارت کم حالا اون اب مرغ رو صاف کن با صافی ابش رو بریز تو قابلمه رب بزن و کمی ورمیشل یا همون رشته سوپ البته ماکارونی هم خوب میشه توش ولی اونوقت باید اب اضاف کنی تا بپزه یا از قبل بپزی ماکارونی رو حالا ی مقدار ریحون بنفش خشک بریز تو اب مرغ و یکم هم پودر موسیر بریز ی مقدار هم زعفران اب کرده بریز ازش بچش اگه ادویه کم بود باز بریز برای تزیین مرغ هم پیاز حلقه ای فلفل سبز فلفل دلمه ای و زرشک رو تفت بده و تزیین کن باهاش 

برای پلو هم سه قاشق پر ماست ی دونه تخم مرغ کلی زعفرون ی مقدار گل محمدی خشک و ی مقدار اویشنو فلفل سیاه کم باشن اینا رو باهم بزن نمک و روغن هم بریز توش برنجتو خاستی ابکش کنی  برنجو با این مواد قاطی کن ته قابلمه باز روغن بریز و ته چینو بریز قابلمه حتما نچسب باشه و دمکن فراموش نشه بعد برگردون تو دیس گرد و با زرشک تزیین کن سوپشم جدا سرو میشه برا کنار مرغا سیب زمینی هم میشه سرخ کرد  نوش جان

قبلا تو تایپیک گداشتم باز خودم تایپیک زدم همه ببینن

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان من گشنم شد اینارو دیدم ایا شما پاسخگو هستی؟ 😆😆😆

عکسا واسه قبله  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
به به کدبانو گشنم شد😋😋😋 دوربین گوشیت با حرارت غذا تار شده یا دستت بهش خورده کثیف شده با دستمال پ ...

گوشیم قدیمیه کیفیت نداره  

ووویییبیی گشنم شد😥😥😥😣😣

منم گشنمه رژیمم  اشپزیم خیلی خوبه چاق شدم  

وای چه کدبانویی تو  خوش به حال شوهرت

کو شوهررررررررررررر برا بابا مامانم درست کردم  گرچههمه همینو میگن هر وقت مهمون داریم منم ی چند جور غذا و دسر  

کو شوهررررررررررررر برا بابا مامانم درست کردم   گرچههمه همینو میگن هر وقت مهمون داریم منم ی چن ...

خخخخ خوشبحال شوهر آیندت😄

دوماد نمیخاین؟😂🤦‍♀️

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡
خخخخ خوشبحال شوهر آیندت😄 دوماد نمیخاین؟😂🤦‍♀️

چرا میخام خوشکل خوشتیپ پولدار باشه